Binge Watching: 6 σειρές για να δεις φέτος το καλοκαίρι

Βάλε air condition και ξεκίνα. 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και υπάρχουν σούπερ επιλογές για να επιλέξεις να δεις. Λοιπόν, ναι, θα μπορούσες να πας στην παραλία, αλλά θα μπορούσες επίσης να μείνεις στο κλιματιζόμενο σπίτι σου και να βρεις τη δική σου σειρά, εκείνη που σου ταιριάζει. Η επιλογή είναι δική σου, εμείς απλώς επιλέξαμε 6 σειρές που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε αυτό το καλοκαίρι.

The Acolyte (Disney+)

Εάν η ιδέα σου για μια καλή ιστορία του «Star Wars» είναι «φωτόσπαθα όλη την ώρα» τότε το «Acolyte» είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσένα. Χρονολογείται περίπου εκατό χρόνια πριν από την ταινία prequel του 1999 «The Phantom Menace» και παρουσιάζει μία μαθήτρια Τζεντάι που υποδύεται η Amandla Stenberg και το χάος που προκαλεί στο τάγμα των Τζεντάι.

Clipped (Hulu) στη Disney+

Η σειρά «Clipped», μας μεταφέρει στα παρασκήνια των διαβόητων ρατσιστικών σχολίων στο κόσμο του NBA, τα οποία καταγράφηκαν και ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο. Και αυτό κάνει το «Clipped» μια συναρπαστική σειρά σε σχέση με παρόμοιες σειρές. Το αστρικό καστ απαρτίζουν ο Laurence Fishburne ως Doc Rivers και η Jacki Weaver ως η σύζυγος του Sterling, Shelly.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές του Netflix για το δεύτερο εξάμηνο του 2023

 

 

The Boys (Amazon) 

Η 3η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη της σειράς με μερικές επαναλαμβανόμενες και απογοητευτικές ιστορίες. Ελπίζουμε όμως ότι η 4η Σεζόν θα πάρει μία εσάνς την πρώτη σεζόν, καθώς οι ήρωες και οι κακοί αντιμετωπίζουν έναν ιό. Είναι όπως η χρονιά του 2020 αλλά με περισσότερο αίμα.

 

 

The Bear (Disney+)

Άλλη μια παραγγελία του «The Bear», παρακαλώ. Το αγαπημένο σε όλους εστιατόριο επιστρέφει για τρίτη σεζόν μετά την απόλυτη σάρωση των Emmy και άλλων σημαντικών βραβείων του χειμώνα. Η τρίτη σεζόν ξεκινά καθώς ανοίγει το νέο εστιατόριο μετά από μια ανώμαλη προεπισκόπηση στο τέλος της 2ης σεζόν.

 

 

Only Murders in the Building (Hulu) στην εφαρμογή Disney+

Ο Steve Martin, ο Martin Short και η Selena Gomez επιστρέφουν για έναν τέταρτο κύκλο μυστηρίου δολοφονίας στην εξαιρετικά δημοφιλή κωμωδία. Oι παραγωγοί αισθάνονται την ανάγκη να ανεβάζουν τη δύναμη των αστέρων χρόνο με το χρόνο, έτσι για την 4η σεζόν η Meryl Streep επιστρέφει, μαζί με τις Melissa McCarthy, Molly Shannon, Eva Longoria, Eugene Levy, Kumail Nanjiani, Richard Kind και Zach Galifianakis.

Πόσο δεν μας λείπει το «ψεύτικο γέλιο» από τις σύγχρονες σειρές

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Η 1η σεζόν του πρίκουελ δισεκατομμυρίων δολαρίων της Amazon «Lord of the Rings» ολοκληρώθηκε μετά την αποκάλυψη το φθινόπωρο του 2022 όταν οι θαυμαστές έμαθαν ότι ο ναυαγός Halbrand (Charlie Vickers) ήταν ο σκοτεινός άρχοντας Sauron μεταμφιεσμένος. Με αυτή την αποκάλυψη και τη δημιουργία του Mount Doom, ίσως θα υπάρξει περισσότερη φωτιά (κυριολεκτική και μεταφορική) στη νέα σεζόν, χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει στη δόξα ή στην υπέρβαση των ταινιών του Peter Jackson.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved