Το GLOW είναι η σειρά του Netflix για να βγάλεις αυτό το ΣΚ

Γυναικείο κατς, αμερικάνικα 80's και λακ.

Σου αρέσει το ΖΜΑΚ; Παθιαζόσουν μικρός με τους Γίγαντες του Κατς και το Raw; Μίλησε στην ψυχούλα σου η ιστορία του Παλαιστή με τον Μίκι Ρούρκ; Μήπως σου αρέσουν και σειρές όπου το καστ γυναικοκρατείται (Orange is the New Black?); Θες σιγά σιγά να μπαίνεις σε ρυθμούς '80s ενόψει του δεύτερου κύκλου του Stranger Things; Αν τα παραπάνω ερωτήματα σε αγγίζουν, τότε το Netflix έχει ετοιμάσει κάτι για σένα, το GLOW.

Και τι είναι το GLOW; Με μια φράση: ο κόσμος του γυναικείου κατς στην Αμερική του ’80. Ναι, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που αρκεί μία και μόνο φράση για να ψήσει.

Υπάρχει όμως και Twist: δεν παρατηρείς τον κόσμο καθαυτό, αλλά την κινηματογραφική του απεικόνιση. Δηλαδή; Δηλαδή οι ηρωίδες δεν είναι παλαίστριες, αλλά ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε μια ταινία με θέμα το γυναικείο κατς με τον γλαφυρό τίτλο «Gorgeous Ladies of Wrestling».

GLOW 107 02360R

Όλη πλοκή κινητοποιείται από τη σχέση ανάμεσα στη Ρουθ (Άλισον Μπρι λέμε και κλαίμε), μια ηθοποιό που χάνει τον έναν μεγάλο ρόλο μετά τον άλλο και απελπισμένη πηγαίνει στην οντισιόν του GLOW και την Ντέμι (Μπέτι Γκίλπιν). Μια παύση, εδώ. Μόλις δεις τη Γκίλπιν ετοιμάσου να ξεροκαταπιείς και να ξεχάσεις της Κριστίνα Χέντρικς, την Αλεξάντρα Νταντάριο. Ναι, σωστά μάντεψες. Θα τις ξεχάσεις για τους προφανείς δύο λόγους.

Ετοιμάσου πάντως για φουλ της ντάμας στο GLOW, καθώς εκτός από τις Μπρι και Γκίλπιν, το καστ συμπληρώνεται από άλλες 12 γυναίκες.

Τι άλλο; Ετοιμάσου για παθιασμένα 80’s συνθεσάιζερ, ρωμαλέα riffs από power ballads, μπόλικη λακ και καθόλου βάτες.

Ρίξε μια ματιά στο trailer και μπορείς να δεις και τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου αυτό το ΣΚ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved