Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Νοεμβρίου

Η ώρα άλλαξε, η μέρα μίκρυνε, φοράμε πιτζάμες και πατάμε το play.

O χειμώνας είναι προ των πυλών και με τη θερμοκρασία να πέφτει, η παραμονή στους εξωτερικούς χώρους αρχίζει να γίνεται κάπως δύσκολη. Μάλλον αυτό το γνωρίζουν και οι υπεύθυνοι που φτιάχνουν το πρόγραμμα στις streaming πλατφόρμες και φροντίζουν να γεμίζουν το πρόγραμμα του Νοεμβρίου περισσότερο κι από του Σεπτεμβρίου.

 

 

Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου έχει αρκετές δόσεις καλτιάς, όπως το νέο Joe Exotic, μια κλασική ταινία δράσης με ληστεία έργων τέχνης και ένα κορεάτικο που έχει βάλει στόχο να γίνει το νέο Squid Game. Όποιο κι αν είναι το γούστο σας, στη λίστα που ακολουθεί θα βρείτε σίγουρα κάτι για να γεμίσετε τα κρύα βράδια του χειμώνα που έρχεται, καλή προβολή.

Narcos Mexico 

 

 

H πιο σημαντική απόπειρα καταγραφής του κόσμου των μεγάλων καρτέλ ναρκωτικών φτάνει στο τέλος της με την τρίτη σεζόν του Narcos Mexico. Η κατάσταση είναι πιο χαοτική από ποτέ στα βόρεια σύνορα του Μεξικού με αντίπαλες συμμορίες να μάχονται για τον έλεγχο της πολύ στρατηγικής Juarez. Κάθε δολοφονία φέρνει όλο και πιο μακριά την ισορροπία και την ειρήνη μεταξύ των συμμοριών και το τέλος δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλο αιματοκύλισμα. 

Arcane

 

 

Η Riot Games φέρνει το League of Legends στις οθόνες μας, αλλά χωρίς να χρειάζεται να κρατάμε χειριστήρια αυτή τη φορά. Το Arcane βασίζεται στο δημοφιλές videogame και αφηγείται τα πρώτα κεφάλαια της ιστορίας του. Έτσι θα δούμε τους Jinx, Vi και Caitlyn στο Piltover και πιο συγκεκριμένα στον underground κόσμο του Zaun να μας δείχνουν τα πρώτα βήμα του League και πώς αυτό δημιουργήθηκε. 

Tiger King

 

 

Η πιο WTF σειρά που είδαμε στην πρώτη καραντίνα, και μας βοήθησε να την παλέψουμε, επιστρέφει για μια δεύτερη ακόμα πιο ακραία σεζόν. Ο Joe Exotic είναι στη φυλακή και η Carole Baskin είναι η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των τίγρεων, αλλά μήπως δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα; Όλοι οι πρωταγωνιστές του Tiger King επιστρέφουν με άλυτους λογαριασμούς σε μια σεζόν η οποία υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν όλων όσων ασχολούνται με το εμπόριο των αιλουροειδών.

Red Notice 

 

 

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot πρωταγωνιστούν σε μια κλασική κωμωδία δράσης με βασική πλοκή τη ληστεία έργων τέχνης. Ο Rock είναι πράκτορας της Interpol και προκειμένου να πιάσει την Gal Gadot επιστρατεύει τον δεύτερο μεγαλύτερο κλέφτη, τον Ryan Reynolds. Τελικά ο Johnson είναι αυτός που καταλήγει στη φυλακή και το πράγμα περιπλέκεται. Κάτι σαν το Thomas Crown Affair, αλλά στο πιο σεξι, στο πιο αστείο και στο πιο μυώδες σε μια ταινία που υπόσχεται να τα κάνει όλα. Το αν θα τα καταφέρει θα τα καταφέρει θα φανεί επί της μικρής οθόνης. 

Hellbound 

 

 

Μας έρχεται από την Κορέα και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θα είναι το νέο Squid Game. Όπως και άλλες κορεατικές επιτυχίες, έτσι και αυτό συνδυάζει στοιχεία μεταφυσικού με ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως περίπου το Host. Αυτή τη φορά αιμοδιψή και περίεργα όντα αποφασίζουν το ποιος θα πάει στην κόλαση και αυτό έχει σαν συνέπεια την ανάδυση μιας νέας θρησκευτικής σέχτας που καλείται να ερμηνεύσει αυτή τη νέα μορφή θεϊκής δικαιοσύνης. 

Cowboy Bebop

 

 

Τα crossover είναι η νέα εμμονή των παραγωγών του Netflix και στο Cowboy Bebop θα δούμε την Άγρια Δύση να συναντά το διαστημικό Sci-Fi. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κυνηγούς κεφαλών οι οποίοι με το κατάλληλο οικονομικό τίμημα, αναλαμβάνουν να απαλλάξουν τον γαλαξία από οποιονδήποτε επικίνδυνο κακοποιό. Ναι, σε ολόκληρο τον γαλαξία γιατί ο John Cho είναι ένας διαστημικός cowboy.  

7 Prisoners 

 

 

Ο 18χρονος Mateus αφήνει το χωριό του στη βραζιλιάνικη επαρχία για να βρει ένα καλύτερο αύριο στο Σάο Πάολο. Εκεί θα δουλέψει σε μια μάντρα με παλιοσίδερα και πολύ σύντομα το όνειρο θα γίνει εφιάλτης καθώς η δουλειά μοιάζει περισσότερο με δουλεία. Έχοντας μια οικογένεια να συντηρήσει η φυγή δεν είναι και τόσο προφανής επιλογή και εσωτερική πάλη του Mateus θα είναι ισοπεδωτική σε αυτή την ταινία που συμμετείχε στο τελευταίο φεστιβάλ των Καννών. 

The Harder They Fall 

 

 

Πρόκειται για ένα western που έρχεται να ξαναγράψει την ιστορία του είδους δίνοντας το βήμα σε κάποιους δεν είχαν φανεί μέχρι τώρα στο προσκήνιο αυτών των ταινιών. Είναι ένα από τα ελάχιστα φιλμ του είδους στο οποίο σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές είναι μαύροι και στον κεντρικό ρόλο βρίσκεται ο Idris Elba. Η ιστορία της ταινίας είναι φανταστική, όμως οι ήρωες των μαύρων cowboy είναι υπαρκτά ιστορικά πρόσωπα του 19ου αιώνα, λίγο πριν ημερέψει η Άγρια Δύση. 

Bruised 

 

 

H Halle Berry σκηνοθετεί για πρώτη φορά, και πρωταγωνιστεί, ένα κλασικό φιλμ από αυτά που δείχνουν μια παλαίμαχο αθλήτρια να επιστρέφει στην ενεργό δράση και ταυτόχρονα να καλείται να κλείσει λογαριασμούς του παρελθόντος. Η Berry είναι παλαίμαχος του MMA και εκτός από το ότι έχει να αντιμετωπίσει το Νο1 της κατάταξης στην επάνοδό της, θα πρέπει να φανεί δυνατή για τη συνάντηση με τον 6χρονο γιο της που είχε δώσει για υιοθεσία όταν γεννήθηκε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved