Διαγωνισμός: 2 τυχεροί θα κερδίσουν το νέο smartphone TCL10 SE αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Κακά τα ψέματα! Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην ιδέα του να αποκτήσουμε ένα ολοκαίνουριο και καινοτόμο smartphone, ειδικότερα σήμερα που τα «έξυπνα» κινητά έχουν μετατραπεί σε βασικά εργαλεία διασκέδασης, επικοινωνίας και φυσικά, εργασίας.

ενα

Από το online gaming στο ατελείωτο chatάρισμα και από την παρακολούθηση των αγαπημένων μας σειρών στις επαγγελματικές βιντεοκλήσεις, την απαθανάτιση των πιο «δυνατών» μας στιγμών και την οργάνωση της καθημερινότητάς μας. Ένα εξελιγμένο smartphone αρκεί σήμερα για να κάνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα.

Στην περίπτωση δε που αυτό το smartphone είναι εξοπλισμένο με σύστημα τριπλής κάμερας 48MP, 5MP και 2MP, διπλό φλας LED, εμπρόσθια κάμερα 8MP για selfies, οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz που κάνει το multitasking «παιχνιδάκι», μνήμη ROM 128GB, μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4000mAh, μεγάλη οθόνη HD+ 6,52‘’, την οπτική τεχνολογία NXTVISION για να απολαμβάνεις εικόνες υψηλής ευκρίνειας και ταυτόχρονα, είναι κατασκευασμένο από γυαλί 2,5D διπλής όψης στο μπροστινό μέρος και σου επιτρέπει να το ξεκλειδώνεις με ένα άγγιγμα ή με μία μόνο ματιά, τότε ξέρεις ότι πρέπει να γίνει δικό σου.

 

δυο

 

Σου έχουμε, λοιπόν, πολύ καλά νέα διότι τώρα, μέσα από τον νέο μας διαγωνισμό, σου δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το πιο tech και νεανικό smartphone της αγοράς, το TCL 10 SE, από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Το TCL 10 SE, που φέρνει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορεί να κάνει όλα όσα προαναφέραμε, ενώ στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι με αυτό, μπορεί κανείς  να απολαμβάνει και απίστευτη εμπειρία Mobile Internet μέσα από το μεγαλύτερο 4G δίκτυο στην Ελλάδα, δηλαδή το COSMOTE 4G. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βραβεύτηκε και φέτος -συγκεκριμένα για τέταρτη συνεχή χρονιά- ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα»,από την Ookla, την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και Mobile Internet!

Πώς θα λάβετε, λοιπόν, μέρος στον διαγωνισμό μας και θα κάνετε δικό σας το smartphone TCL 10 SE; Τα βήματα είναι απλά. Για την ακρίβεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που θα αποκτήσουν από ένα smartphone TCL 10 SE αξίας 199 ευρώ, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί από τις 31/08 έως τις 07/09.

Δοκιμάστε την τύχη σας και κάντε αυτό το smartphone δικό σας. Διαβάστε, λοιπόν, τους όρους του διαγωνισμού και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σας ακριβώς παρακάτω.

Μπορεί να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που σύντομα θα παραλάβουν από τον ΓΕΡΜΑΝΟ το νέο TCL 10 SE!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved