Χαβιέ Μπαρδέμ & Πενέλοπε Κρουζ: Ένα love story βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ

16 χρόνια γάμου και κανένα σκάνδαλο δεν τα λες και λίγα.

 

Ο Xαβιέ Μπαρδέμ πόζαρε στο ντους για μια φωτογράφιση την οποία ανέλαβε η σύζυγός του, Πενέλοπε Κρουζ,  και που έγινε στο σπίτι τους στη Μαδρίτη, καθώς έχουν επιλέξει ως μόνιμη κατοικία τους την Ισπανία.

Να βρείτε έναν άνδρα να σας λατρεύει όσο ο Javier Bardem την Penelope Cruz

Η διαδρομή που ακολούθησε έχει ως εξής: Να βουρτσίζει τα δόντια του, να κάνει ντουζ, να διαβάζει ημίγυμνος, να κάθεται στην κουζίνα και να ντύνεται γελαστός. Ο 55χρονος ηθοποιός είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού «The Gentleman's Journal» και στη συνέντευξή του αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην Πενέλοπε Κρουζ, στη γνωριμία και στον γάμο τους.

 

 

Ένας καρμικός έρωτας με happy end

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι οι μεγάλοι έρωτες προκαλούν κατά βάση συναισθηματικό πόνο, ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Δύο άνθρωποι, όπως λέει και ο ηθοποιός για να είναι μαζί είναι σημαντικό να γνωρίζουν βαθιά ο ένας τον άλλον. Και μάλλον αυτό είναι το «κλειδί» ή ένα από τα «κλειδιά» για να μπορέσεις να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον. Οπότε, η ιστορία του με την Πενέλοπε Κρουζ είναι μια ειλικρινή ιστορία ενός μεγάλου έρωτα, που είναι και το ζητούμενο για να ξεκινήσει μία σημαντική σχέση. Τελικώς, όπως φαίνεται από αυτή την ιστορία αγάπης τους, ο έρωτας συνάδει με την αλήθεια,  φέρνοντας αρμονία ακριβώς την αντίθετη σχέση που είχαν ως πρωταγωνιστές στην ταινία που έγινε η επανασύνδεση τους.

Γιατί ο Javier Bardem έχει την πιο ξεχωριστή διαδρομή στο Χόλιγουντ

Η σχέση του Μπαρδέμ και της Κρουζ ξεκίνησε μετά την επανασύνδεσή τους στα γυρίσματα της ταινίας «Vicky Cristina Barcelona» το 2008. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν, όμως δεν ήταν η πρώτη τους συνάντηση, όπως ανέφερε στη συνέντευξή του: «Ήταν 17 ετών και εγώ 22. Ήταν η πρώτη της ταινία, μια από τις πρώτες μου ταινίες. Μια μεγάλη ταινία. Γνωριστήκαμε στη δοκιμή των ρούχων, όπου κοιταχτήκαμε και υποθέτω ότι κάτι συνέβη. Κάτι που δεν έχει καμία εξήγηση και ξεπερνά τη λογική και εξήγηση».

 

 

Και μπορεί εκείνη την περίοδο να μην προχώρησε η μεταξύ τους σύνδεση, ωστόσο η ζωή είχε άλλα σχέδια για αυτούς, καθώς ξανασυναντήθηκαν έπειτα από 17 χρόνια για το «Vicky Cristina Barcelona», για το οποίο η Πενέλοπε Κρουζ κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Όπως αναφέρει ο ηθοποιός:

«Συνειδητοποιήσαμε ότι το συναίσθημα ήταν ακόμα ζωντανό. Πολύ ζωντανό. Προς έκπληξή μας!», πρόσθεσε ο Μπαρδέμ. «Αλλά έτυχε να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι εκείνη τη στιγμή, οπότε φυσικά συνέβη αυτό που έπρεπε να συμβεί - δύο άνθρωποι επανασυνδέθηκαν επειδή μοιράστηκαν τόνους πραγμάτων, πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν. Αλλά μοιραστήκαμε επίσης ότι γνωρίσαμε και μάθαμε ο ένας τον άλλον πριν από όλον αυτόν τον θόρυβο, πριν από την επιτυχία και πριν μας δει κανείς με διαφορετικά μάτια εξαιτίας αυτού που ήμασταν τώρα, αυτού που είχαμε γίνει».

 

 

Επίσης, σημείωσε: «Και αυτό είναι μια σημαντική βάση, το να βασίζεσαι σε κάποιον επειδή τον ξέρεις πραγματικά και σε ξέρει πραγματικά. Εσύ με βλέπεις, εγώ σε βλέπω. Αυτό είναι σημαντικό».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον 13χρονο Λέο και την 11χρονη Λούνα και ο υπέροχος ηθοποιός είχε μία ειλικρινή εξομολόγηση για τα δικά του ελαττώματα και πώς προσπαθεί να βελτιωθεί ως πατέρας. Δεν φοβάται να παραδεχτεί τις αδυναμίες του και κυρίως προσπαθεί να βελτιωθεί.

«Έχω ελαττώματα. Έχω άπειρα ελαττώματα και πράγματα που πρέπει να διορθωθούν όσον αφορά εμένα ως άνθρωπο. Αλλά το να μπορείς να εκπαιδεύσεις κάποιον είναι η πιο σημαντική ευθύνη που θα έχεις ποτέ».

Και συνέχισε: «Βοηθάς να καθοδηγήσεις, να διαμορφώσεις κάποιον, και πώς μπορείς να το κάνεις αυτό αν δεν εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου; Αν δεν αξιολογήσεις πραγματικά ποιος είσαι ως άνθρωπος; Ποιος είσαι εσύ; Και τι έχεις πετύχει; Ποια είναι τα ελαττώματά μας; Ποιες είναι οι αρετές μας; Επειδή όλοι πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αρετές μας, να δώσουμε προσοχή στις αρετές μας. Αλλά πρέπει πραγματικά να δώσουμε προσοχή στα ελαττώματά μας».

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved