«Η Τζίμα αρπάχτηκε με τον Πρετεντέρη»: Kαι κάτι μας είπατε τώρα

Έχει καταντήσει πιο κλισέ και από τις χαμένες ευκαιρίες του Σπόραρ.

Έκτακτη είδηση (λέμε τώρα): Ένας ακόμα γύρος στο μπρα ντε φερ που συγκλονίζει τα πολιτικά δελτία ειδήσεων, μεταξύ Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη. Ένα duel που κάθε τρεις και λίγο «παίζει» στην ελληνική επικαιρότητα και υπερκαλύπτει ακόμα και την ίδια την είδηση για την οποία μιλούν εκείνη τη στιγμή οι δύο δημοσιογράφοι.

 

 

Άμα γράψεις «Τζίμα» στο Google σου βγάζει αυτόματα «Πρετεντέρης» και τούμπαλιν, οπότε δεν είναι δικό σου πρόβλημα, μέχρι και η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου έχει ξεγελαστεί από το κλισέ-beef της εποχής.

Μπερδευτήκαμε και εμείς με τις «δίδυμες» Κοσιώνη και Τζίμα

Απλά κάπου κούρασε

Με αφορμή, λοιπόν, το on air «επεισόδιο» που είχαν όταν στην κουβέντα έπεσε το συμβάν στον συρμό του προαστιακού που μπήκε στη Γραμμή Μετρό, μια είδηση που πέρα από ένα «άντε πάλι τα ίδια» που αναφωνήσαμε όλοι μέσα μας, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι από τύχη (επι)ζούμε σε αυτή τη χώρα, απλώς φτάσαμε σε σημείο να την προσπεράσουμε εστιάζοντας στο «ντέρμπι αιωνίων» Τζίμα-Πρετεντέρης.

Διαβάστε τον διάλογο:

Τζίμα: «Συγγνώμη Γιάννη, εδώ διαφωνούμε. Δεν μιλάς μόνος σου»

Πρετεντέρης: «Μετά, μετά»

Τζίμα: «Δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω. Βεβαίως, συνέβη κάτι. Δεν συμβαίνει κάτι μόνο όταν έχουμε 57 νεκρούς. Πρέπει να έχουμε 57 νεκρούς για να έχουμε κάτι;»

Πρετεντέρης: «Το συγκεκριμένο συμβάν δεν συνέβη...»

Τζίμα: «Το συγκεκριμένο συμβάν συνέβη, δεν είχε τραγική κατάληξη»

Πρετεντέρης: «Προφανως ωραία. Δεν είχε τραγική κατάληξη».

 

 

Μια κόντρα που αν δεν καταλήξει σε αγώνα UFC, δυστυχώς, δύσκολα θα σταματήσει να «παίζει» στην καθημερινότητά μας. Αφού όμως «πουλάει» και στον αλγόριθμο της Google και στα ενδιαφέροντα του κοινού τότε δύσκολα θα σταματήσει να «παίζει». Όσο και αν βαρεθήκαμε να το ακούμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved