Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο πρωταγωνιστής του ελληνικού Baby Reindeer

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής έπεσε θύμα ακραίου stalking και η ιστορία του βγάζει άνετα δύο σεζόν στο Netflix.

Ευτυχώς ο Θεός δε με έκανε όμορφο, διάσημο, πλούσιο, ποθητό ώστε να πέσω θύμα stalking. Οκ δεν είναι και τόσο αστείο το να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις, να φοβάται για το τι θα μπορεί να σου συμβεί, όχι μόνο σ’ εσένα αλλά και στην οικογένειά σου. Η υπόθεση που θα εκδικαστεί στα δικαστήρια είναι μία υπόθεση που θύμισε στην πραγματικότητα την βρετανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ “Baby Reindeer”. Ένας άνδρας πέφτει θύμα παρενόχλησης από μία γυναίκα που τον έχει ερωτευτεί αλλά αυτός ο έρωτας δεν έχει ανταπόκριση. 

Ας τα βάλουμε όμως σε μία σειρά. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση εναντίον μίας γυναίκας επειδή τον παρενοχλούσε επί χρόνια έξω από την οικία του. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σε ρεπορτάζ της η εκπομπή Happy Day (α είναι καλή η Τσιμτσιλή, τώρα;), ο 53χρονος καλλιτέχνης απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη για να γλιτώσει από το δράμα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Γιώτα Κηπουρού, ο 53χρονος ηθοποιός δεχόταν παρενόχληση από το 2019.

 

 

 

«Η συγκεκριμένη γυναίκα που ήταν και τακτική θαμώνας στα κέντρα που εμφανιζόταν, άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του. Στην αρχή του άφηνε γράμματα, καραμελίτσες, γλυκά, δεν είχε εμφανίσει επιθετική συμπεριφορά. Στην πορεία των χρόνων και κυρίως από το 2020 ως το 2022, άρχισε να μένει αρκετές ώρες έξω από το σπίτι του, να το επισκέπτεται βραδινές ώρες, να χτυπάει επανειλημμένα το κουδούνι. Έμενε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ και με το πού έβγαινε ένα αυτοκίνητο είτε το οδηγούσε ο Γιάννης Πλούταρχος είτε η σύζυγός του, άρχισε να πέφτει πάνω στο τζάμι προσπαθώντας να μιλήσει στον τραγουδιστή. Άρχισε η συμπεριφορά της να έχει έναν πιο έντονο επιθετικό χαρακτήρα». Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως διευκρίνισε η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία Κακοσσαίου, η πλευρά του τραγουδιστή είχε απευθυνθεί πρώτα στην αστυνομία μετά από ένα περιστατικό το 2021 και στη συνέχεια η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση.

Baby Reindeer: Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη σειρά που trendάρει στο Netflix

Η δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου, ανέφερε τη δική της οπτική. «Η εντολέας μου ήταν ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της. Θεώρησε εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Ήταν αγνοί οι σκοποί της. Παρερμήνευσε κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή. Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπό της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα».

 

 

Και όλα αυτά, γιατί, "ΔΕΝ την αγάπησε πολύ το καλύτερο παιδί" ενώ εκείνη απλώς "στους δρόμους του περπάτησε, τη σκέψη της φυλάκισε, της αρκούσε αγκαλιά του να την κλείσει, χωρίς γιατί και πρόφαση, πήρε τη μόνη απόφαση, να δώσει τη ζωή της για να ζήσει". Αλλά δεν πήγε και πολύ καλά όλο αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved