Intime Τι μπορείς να κάνεις με 3 ευρώ αντί να ψηφίσεις για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;

Οι πραγματικά μερακλήδες θα προτιμήσουν διπλό ελληνικό και όχι να στηθούν στις κάλπες. Μπορεί και όχι.

Οι ΠΑΣΟΚοι στις κάλπες. Απόψε είναι η μέρα τους. Φόρεσαν τα καλά τους και πάνε στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν τον επόμενο αρχηγό της ιστορικής παράταξης. Ανεξαρτήτως αν συμφωνείς με τις πολιτικές τους απόψεις, οφείλεις να τους σεβαστείς γι’ αυτά που πιστεύουν και πρεσβεύουν. Η ψήφος είναι το πρώτο σημαντικό βήμα προς τον εκδημοκρατισμό αλλά βέβαια δεν αρκεί μόνο αυτή. Χρειάζεται καθημερινή κριτική και τριβή ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η κοινωνία είναι θεσμός της Πολιτείας και να μη βρίσκεται στο περιθώριο. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ αλλά συλλήβδην με το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Δυστυχώς το επίπεδο είναι χαμηλό και όσο χαμηλότερο είναι το πολιτικό επίπεδο, τόσο υψηλότερη η αποχή. Δεν τα λέμε εμείς, μιλούν οι αριθμοί.

Αν θέλεις, λοιπόν, να ψηφίσεις για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τότε μπορείς να τσεκάρεις το πλησιέστερο εκλογικό κέντρο, να βγάλεις 3 ευρώ από το πορτοφόλι ή να πληρώσεις με την κάρτα και να ψηφίσεις τον αρχηγό της αρεσκείας σου.

Αν, από την άλλη, δεν επιθυμείς, τότε μπορείς να κρατήσεις αυτά τα 3 ευρώ και να περάσεις διαφορετικά την Κυριακή σου. Έχουμε και λέμε:

Διπλό ελληνικό, μερακλίδικο

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν ελληνικό καφέ με το που ξυπνάς. Αν, πάλι, δεν το φτιάξεις σπίτι σου, μπορείς να βγεις μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα (βοηθάει ο καιρός) και να τον απολαύσεις γεμίζοντας μπαταρίες για την εβδομάδα που έρχεται.

427015655 1049146186196720 2616946766013165401 n

Τυρόπιτα στο χέρι 

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι να βρω κάτι με 3 ευρώ και για όλα φταίει η ακρίβεια. Πίστευα θα ήταν πιο εύκολο όταν ξεκίνησα να γράφω το άρθρο, αλλά διάολε, δυσκολεύομαι. Μία τυρόπιτα στο χέρι και περπάτημα με ακουστικά και Spotify είναι δεύτερη ενδεδειγμένη επιλογή.

Παίξε ένα στοιχηματάκι

Κυριακή είναι, ντέρμπι έχουμε το βράδυ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, οπότε πόνταρε αυτά τα 3 ευρώ σε μία έμπνευση και άραξε με την ησυχία σου να το παρακολουθήσεις.

Έχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς το ΠΑΣΟΚ;

Καλαμάκι χοιρινό μαζί με ψωμί

Καλά ούτε ένα σουβλάκι με πίτα δεν μπορούμε να πάρουμε; Τι θα συμβεί επιτέλους; Δεν πειράζει. Πρέπει να χάσουμε τα κιλά του καλοκαιριού που τα κουβαλάμε ακόμη και ένα καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο μαζί με ψωμί είναι τίμια επιλογή.

Περιμένουμε τις δικές σου επιλογές. Εκτός κι αν θέλεις να ψηφίσεις για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Τότε, πάσο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved