Ονειρική δουλειά: Μισθοφόρος καταστροφέας γάμων!

Πού κάνουμε αιτήσεις;

Οι γάμοι είναι μεγάλη μπίζνα, αλλά πέρα από τα πολλά χρήματα που έχει το στήσιμο και η διεξαγωγή του, κουβαλάει ταυτόχρονα και ανάμεικτα συναισθήματα. Πάντα κάποιος/α πρώην θα πληγωθεί που ο έρωτας της ζωής του/της παντρεύεται κάποιον άλλον/ην, και εύχεται η σεμνή τελετή να μπορούσε με κάποιο «μαγικό» τρόπο να καταστραφεί.

Ποδοσφαιριστής έκανε τράκα τσιγάρο από φίλαθλο την ώρα του αγώνα

 

Στην Ισπανία πάντως δεν χρειάζεται «μαγεία» αλλά να πάρει κανείς τον Ερνέστο. Τον καταστροφέα γάμων.

Meet Ernesto:The Wedding-Smasher

Ο Ερνέστο, που βρίσκεται πίσω από μια περίεργη υπηρεσία, η οποία έχει γίνει talk of the town μετά την εμφάνισή του σε ένα από τα πλέον viral βίντεο που αναρτήθηκαν στο TikTok.

Για μια αμοιβή 500 ευρώ, ο Ερνέστο υπόσχεται να εισβάλει στο γάμο του πελάτη και να παρουσιαστεί ως ο έρωτας της ζωής του, παρακαλώντας τους να το σκάσουν, για να ακυρωθεί η εκδήλωση.

 

wedding crashe1

 

Βέβαια, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ερνέστο, εκείνος κάνει το καθήκον του όχι για να διαλύσει το γάμο για λογαριασμό τρίτου, αλλά σε περίπτωση που κάποιος εκ των νεόνυμφων δεν είναι σίγουρος/η για τον γάμο και δεν ξέρει πώς να τον διαλύσει.

Του έριξαν πρόστιμο για μη τήρηση απόστασης περισσότερο και από το αμάξι του

«Το μόνο που έχετε να μου πείτε είναι η ώρα, ο τόπος και η ημερομηνία και θα εμφανιστώ στην τελετή. Θα πω ότι είμαι ο έρωτας της ζωής σου και θα φύγουμε μαζί χέρι-χέρι».

 

 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η υπηρεσία αυτή για την διάλυση των γάμων έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλής. Ο Ερνέστο έχει κλείσει πελάτες μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Επειδή όμως πλέον τον ξέρουν, θέλουμε να ρωτήσουμε αν μπορούμε να λάβουμε και εμείς μέρος στην υπηρεσία. Διαλύουμε γάμους και με λιγότερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved