Ελπίζουμε να μη δει ο Νίκος Ευαγγελάτος το μετεωρολογικό δελτίο στην Κίνα

Πήγαν τα 3D γραφικά στο επόμενο επίπεδο και ο δικός μας Νίκος θα πρέπει ν’ απαντήσει.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος παλεύει με τα κύματα μέσα σε βάρκα που βυθίζεται στη Μεσόγειο. Ο Νίκος Ευαγγελάτος στον 18ο όροφο ενός ουρανοξύστη προσπαθεί μ’ έναν πυροσβεστήρα να σβήσει τη φωτιά που απειλεί το κτίριο. Ο Νίκος Ευαγγελάτος εμφανίζεται στο Burning Man δίπλα στην Cardi B κάνοντας twerk. Ο Νίκος Ευαγγελάτος πίνει περιπτερόμπιρα μαζί με γκρούβαλους σε πανηγύρι στην Ικαρία

Ο Νίκος Ευαγγελάτος κάνει τα πάντα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι η νέα Barbie. 

 

euaggelatos1

 

Οτιδήποτε και να συμβεί σε αυτόν τον κόσμο, ευχάριστο ή δυσάρεστο, ο παρουσιαστής βρίσκεται εκεί για να το ζήσει και να το σχολιάσει. Νοητά πάντα, χάρη στην τεχνολογία. Τα γραφικά στην ενημερωτική εκπομπή Live News έχουν συζητηθεί. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που κόπιαραν από το εξωτερικό αυτή την ιδέα και καταφέρνει την τελευταία 3ετία να γίνεται viral στα social. 

 

5

 

Έγινε η αγαπημένη συνήθεια των χρηστών στα social media. Ένα γεγονός θα συνοδευτεί από ένα γραφικό του Νίκου Ευαγγελάτου και οι χρήστες περιμένουν το επόμενο meme που θα ποστάρουν σε Facebook, Instagram, Twitter, TikTok και θα το στείλουν στην ομαδική συνομιλία στο Messenger. 

 

2 27

 

Αλλά ο Νίκος Ευαγγελάτος και η επιτυχημένη ομάδα του κάνουν πλάκα μόνο στην Ελλάδα. Διότι το επίπεδο στα δελτία ειδήσεων του εξωτερικού βρίσκεται σε άλλο level. Το ένα είναι Super League και το άλλο Premier League. Και αυτή τη φορά δωρεάν μαθήματα γραφικών δίνει η Κίνα.

Το μετεωρολογικό δελτίο ειδήσεων το λες ρεαλιστικά τρομακτικό. Προφανώς οι Έλληνες χρήστες θα σχολίαζαν τον Νίκο Ευαγγελάτο και το σχόλιο: “Ο Ευαγγελάτος δε θα δίσταζε, θα έμπαινε στο νερό και στο καΐκι, μη σου πώ. Γενναίος αφού”, μίλησε στην ψυχούλα μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved