Πλησιάζει όλο και πιο κοντά η στιγμή της ταινίας Watch Dogs

Περιμέναμε αρκετά για τα γυρίσματα αλλά τελικά το κοινό μπορεί επιτέλους να ηρεμήσει.

Σχεδόν μια δεκαετία μετά την πρώτη της ανακοίνωση, η ταινία Watch Dogs της Ubisoft επιτέλους ολοκληρώθηκε.

Η έναρξη των γυρισμάτων τον Ιούλιο αποκαλύφθηκε με μια σκηνική φωτογραφία με λεζάντα: "Lights_Camera_Action.exe". Το τέλος γιορτάστηκε με παρόμοιο τρόπο, μόνο που αυτή τη φορά η σκηνική φωτογραφία συνοδευόταν από το κείμενο: "run film_wrapped.exe(#watchdogsmovie.mp4) … >Η ταινία ολοκληρώθηκε!"

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα το καλοκαίρι, η Ubisoft έχει κρατήσει τις λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας και για χρόνια υπήρχε μικρή κίνηση στα σχέδιά της να προσαρμόσει το franchise υψηλής τεχνολογίας που εστιάζεται στο hacking. Γνωστό παιχνίδι και αγαπημένο άλλωστε.

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος, τα πράγματα φάνηκαν να εξελίσσονται επιτέλους με μια αναφορά μέσω του Deadline ότι το έργο θα διευθύνει ο σκηνοθέτης Mathieu Turi. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτή η ταινία Watch Dogs θα είναι μια πρωτότυπη ιστορία ή θα βασίζεται σε κάποιο από τα τρία κύρια παιχνίδια Watch Dogs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής: το αυθεντικό σετ στο Σικάγο με πρωταγωνιστή τον τραχύ χάκερ Aiden Pearce, το sequel με πρωταγωνιστή τον νεαρό Marcus Holloway, ή το ζοφερό  Watch Dogs Legion που δημιουργήθηκε μετά το Brexit στο Λονδίνο και που κυκλοφόρησε το 2020 χωρίς βασικό πρωταγωνιστή.

 

 

Ας ελπίσουμε να το δούμε σύντομα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved