Το «τι θες; Να πετάξω;» είναι μία ακόμα ατάκα ντροπής

Τα λόγια του αστυνομικού προς τον ήρωα της Σαλαμίνας είναι άλλη μια αρνητική κηλίδα στη σαπίλα της καθημερινότητας.

Δεν έχει πολύ καιρό από τότε που η ατάκα «το περιπολικό δεν είναι ταξί» στο έγκλημα των Αγίων Αναργύρων έκανε τον γύρο της Ελλάδας, κάνοντας όλους τους Έλληνες να νιώσουν ακόμα πιο μειονεκτικά και άσχημα για τον τρόπο που χειρίζονται τα πράγματα οι Αρχές στη χώρα μας.

5 «Όργανα» της ελληνικής TV που έχουν θέση στο Ελληνικό FBI

Και μέσα σε αυτό ήρθε και το παραλίγο έγκλημα στη Σαλαμίνα, κατά το οποίο ένας άντρας επιχείρησε να βιάσει μια 20χρονη κοπέλα υπό την απειλή μαχαιριού, και εκείνη σώθηκε επειδή για καλή της τύχη ένας γνωστός της επενέβη και ξυλοκόπησε τον δράστη.

 

 

«Αν δεν είχα παρέμβει, την επόμενη μέρα οι γονείς της θα την έβρισκαν ή βιασμένη ή πνιγμένη. Ήτανε τύχη για αυτή την κοπέλα και την οικογένειά της που βρέθηκα εκεί και έκανα ό,τι θα έκανε είτε πατέρας είτε αδελφός», δήλωσε στο STAR.

Ο ακραίος λόγος που στην Χάλκη έχουν τα πιο αργά περιπολικά στον κόσμο

Σύμφωνα όμως με όσα ανέφερε στην τηλεόραση, ο «ήρωας» που απέτρεψε το έγκλημα, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να έρθει γρήγορα το περιπολικό, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν ««Τι θες να κάνω ρε φίλε; Να πετάξω;».

 

 

«Η σύλληψη έγινε αφού τους πήρα 6-7 φορές τηλέφωνο. Έκαναν 1 ώρα και 10 λεπτά να έρθουν. Μάλιστα, ένας αστυνομικός μου είπε με ειρωνεία "Τι θέλεις ρε φίλε να πετάξω;". Εμένα μου είπαν ότι δεν υπήρχε άλλο περιπολικό, γιατί είχε πάει για καύσιμα και ήταν ένα περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved