Πώς αναβαθμίζεις με τη ZeniΘ το σπίτι και τη ζωή σου με… extra ενέργεια χωρίς extra κόστος

Τι είναι αυτό που θέλουμε για το σπίτι μας, είτε μόλις μετακομίσαμε είτε εάν μένουμε σε αυτό εδώ και χρόνια;

Κατά γενική ομολογία, μάλλον όλοι ονειρευόμαστε ένα σπίτι που είναι άνετο, πρακτικό αλλά και όμορφο αισθητικά, με τη δική του «προσωπικότητα» ή πιο σωστά, που να αντανακλά τη δική μας προσωπικότητα.

Ειδικά όταν μιλάμε για την άνεση, δεν εννοούμε μόνο να είναι cozy ο καναπές του σαλονιού ή το κρεβάτι του υπνοδωματίου. Αντιθέτως, η άνεση έχει να κάνει με συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι και μας κάνουν να αισθανόμαστε ικανοποίηση μέσα στους τέσσερις τοίχους του. Τι σημαίνει αυτό; Ένα σπίτι που μας δροσίζει το καλοκαίρι (δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα γι’ αυτό, εκτός αν θες να τραγουδάς «40 βαθμοί, λιώνει το κορμί») και μας προσφέρει ζεστασιά τον χειμώνα. Και, φυσικά, χωρίς να πληρώσουμε λογαριασμούς που είναι ίσοι με το μισό μας μηνιάτικο, γιατί έτσι μόνο άβολα θα αισθανθούμε -και, μάλιστα, πολύ.

Ωραία όλα αυτά, όμως τώρα θα μου πεις, πόσο εύκολο είναι να συνδυάσεις άνεση, ενέργεια και οικονομία; Κι όμως είναι, και αν συνεχίσεις να διαβάζεις θα μάθεις τον τρόπο!

Say the magic words

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μπορεί να έχει άλλη άποψη, αλλά η μαγική λέξη δεν είναι μία, αλλά δύο λέξεις: Ενεργειακή αποδοτικότητα. Και αν αυτή η έννοια σου φαίνεται κάτι το περίπλοκο -αν όχι τελείως ακαταλαβίστικο- για το οποίο συζητάνε μηχανικοί στα συνέδριά τους- η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μπει στη συζήτησή μας ο όρος «έξυπνη» αξιοποίηση της ενέργειας που μας δίνει τη δυνατότητα να μειώνουμε την κατανάλωσή της και να προστατεύουμε το περιβάλλον, χωρίς να στερούμαστε τις ανέσεις μας!

Και εδώ, είναι που έρχεται η ZeniΘ. Όχι μόνη της αλλά με «έξυπνες» λύσεις και ευκαιρίες που μας γεμίζουν… ενέργεια, μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων. Έτσι, απολαμβάνουμε χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος και θέρμανσης, διατηρώντας όμως σταθερά τα επίπεδα άνεσης του σπιτιού μας. Παράλληλα, μειώνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού μας και συμβάλλουμε και εμείς στην αναχαίτιση της κλιματικής αλλαγής. Και, φυσικά, απολαμβάνουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, αφού το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού μας είναι πιο υγιεινό και άνετο.

Ένα check-up που αναζωογονεί το σπίτι μας

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Η ενεργειακή αποδοτικότητα συνεπάγεται ελέγχους και όλες ξέρουμε πόσο βαρετοί είναι αυτοί. Ή μήπως όχι;

Λοιπόν, ας φανταστούμε πώς θα ήταν ένα αναζωογονητικό… spa για το σπίτι μας -αυτό ακριβώς είναι η ολοκληρωμένη υπηρεσία Energy Check-Up που μας προσφέρει η ZeniΘ. Στο πλαίσιο αυτής, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος έρχεται στο σπίτι μας εντελώς δωρεάν και ελέγχει την ενεργειακή «υγεία» του. Έπειτα, μας προτείνει τις καλύτερες διαθέσιμες πρακτικές και μας δίνει πρακτικές και εξατομικευμένες λύσεις για να βγούμε διπλά κερδισμένες. Δηλαδή, να μειώσουμε τους λογαριασμούς μας αλλά και να ζούμε σε ένα πιο eco-friendly σπίτι! Και τώρα, τι πρέπει να κάνουμε; Για αρχή, αρκεί να κλείσουμε ραντεβού για το Energy Check-Up online ή τηλεφωνικά και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ZeniΘ!

Εμπρός για ένα «πράσινο» αύριο (και με πιστοποιητικό!)

Αν νόμιζες ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αναβαθμίσουμε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού μας, θα σου πούμε απλά ότι σύντομα θα αλλάξεις γνώμη.

Και αυτό διότι εκτός από την υπηρεσία Energy Check Up, η ZeniΘ προσφέρει και την υπηρεσία έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) το οποίο μας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για την ενεργειακή κατηγορία του σπιτιού μας, ενώ μπορούμε να το συγκρίνουμε με άλλα ακίνητα. Μάλιστα, ούτε σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να κάνουμε κάτι, εκτός δηλαδή από το να απευθυνθούμε στη ZeniΘ, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να εκδοθεί το ΠΕΑ, εξασφαλίζοντας ότι είναι ακριβές και αξιόπιστο.

Όσο για την αποπληρωμή του, μπορούμε να την κάνουμε τμηματικά μέσα σε έναν χρόνο, εκμεταλλευόμενες μια απόλυτα ανταγωνιστική τιμή χρέωσης. Με μια πρόταση, με το ΠΕΑ μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος, και να βάλουμε το δικό μας «λιθαράκι» στη δημιουργία ενός πιο «πράσινου» μέλλοντος.

«Έξυπνο» σπίτι χωρίς «έξυπνη» θέρμανση γίνεται;

Μπορεί να έχουμε καλοκαίρι ακόμα αλλά, όπως λέει ο σοφός λαός, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Στη δική μας περίπτωση, φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ένα ζεστό σπίτι όταν θα έρθει ο… καιρός, και μάλιστα σε χαμηλή τιμή!

Με την υπηρεσία Your Gas Our Care της ZeniΘ, λέμε «αντίο» στο πετρέλαιο και υποδεχόμαστε το φυσικό αέριο που δεν είναι απλά πιο οικονομικό αλλά επιτρέπει να εγκαταστήσουμε έναν λέβητα συμπύκνωσης που μειώνει σημαντικά το ενεργειακό κόστος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει τη σύνδεση και παροχή του φυσικού αερίου χωρίς extra κόστος, αλλά και τη συντήρηση του λέβητα σε ανταγωνιστική τιμή, την οποία μπορούμε να αποπληρώσουμε σταδιακά μέσα σε 12 μήνες.

Ζούμε σε μια εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας ένα άνετο και υγιεινό σπίτι, χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον αλλά και την… τσέπη μας, είναι προτεραιότητα. Και αν η αυτή η εξίσωση μοιάζει να είναι task για δυνατούς λύτες ή πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει λύση, η ZeniΘ μάς καλεί να το ξανασκεφούμε!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved