H Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την σειρά Like a Dragon: Yakuza

Το διάσημο παιχνίδι της SEGA έρχεται στις 24 Οκτωβρίου.

Η Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο της teaser βίντεο για το Like A Dragon: Yakuza, τη ζωντανή προσαρμογή των παιχνιδιών Yakuza της SEGA, στο San Diego Comic-Con. Δίνεται μεγάλη προσοχή στο εμβληματικό τατουάζ με τον δράκο του Kazuma Kiryu, αλλά και διάφορους χαρακτήρες από τη σειρά και το underground fight club που εμφανίζεται ως μίνι παιχνίδι σε όλο το franchise.

 Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο, βλέπουμε τον Kiryu χωρίς φανέλα να κατευθύνεται σε έναν κύκλο επευφημιών με τους θεατές που στοιχηματίζουν στον αγώνα του.

Όταν η εταιρεία ανακοίνωσε το σόου τον Ιούνιο, περιέγραψε τη διασκευή ως μια «σειρά δράσης εγκλήματος και σασπένς που ακολουθεί τη ζωή, τους παιδικούς φίλους και τον αντίκτυπο των αποφάσεων του Kazuma Kiryu, ενός τρομακτικού και απαράμιλλου πολεμιστή Yakuza με ισχυρό αίσθηση δικαιοσύνης, του καθήκοντος και της ανθρωπιάς».

 

 

Τα τρία πρώτα επεισόδια του Like A Dragon: Yakuza θα φτάσουν στο Prime Video στις 24 Οκτωβρίου, με τα επόμενα τρία στις 31 Οκτωβρίου. Πρωταγωνιστεί ο Ryoma Takeuchi (Kamen Rider Drive, Roppongi Class) ως Kiryu. Όπως αποκαλύπτει το teaser, ο καλύτερός του φίλος Nishiki, ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία, θα τον υποδυθεί ο Kento Kaku που τον βλέπουμε στο House of Ninjas ​του Netflix.

Καλώς να μας έρθει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved