Intime Ποιοι είναι τελικά οι Έλληνες που καταφέρνουν να διακοπάρουν στις Κυκλάδες;

Φοιτητές, υπάλληλοι των 1.000 ευρώ, Κροίσοι της διπλανής πόρτας, φασαίοι, κάγκουρες ή όλοι μαζί συνθέτουν το ψηφιδωτό των διακοπών;

“Κάποτε οι Έλληνες δε θα μπορούν να κάνουν διακοπές στη Μύκονο. Θα είναι ένα νησί μόνο για ξένους τουρίστες και χοντρά πορτοφόλια”. Αυτή η προφητεία που επαληθεύτηκε την είχαμε ακούσει αρκετά τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι την πίστεψαν, κάποιοι όχι. Σημασία έχει ότι επαληθεύτηκε και είναι μία τραγική αλήθεια. Και πριν αναφωνήσεις το κλασσικό κλισέ “πως υπάρχουν και άλλα νησιά γιατί να πας στη Μύκονο”, η απάντηση είναι πως η πλέον η προφητεία έχει φέρει και άλλα νησιά στο επίκεντρο. Η Μύκονος έγινε Πάρος και η Πάρος έγιναν σταδιακά όλες οι Κυκλάδες. 

Το να πας διακοπές στις Κυκλάδες είναι ζόρικη πίστα. Τα ακτοπλοϊκά αγγίζουν τον Ύψιστο, η διανυκτέρευση το ίδιο και γενικότερα η φάση είναι για άλλα πορτοφόλια. Και μην αυταπατάσαι. Όπως ακριβώς συνέβη σε Μύκονο, Πάρο και Κυκλάδες, αυτό θα συμβεί νομοτελειακά και σε άλλα μέρη. Πρώτα στο Αιγαίο, ύστερα στην ηπειρωτική Ελλάδα, μετά στο Ιόνιο, ε και στο τέλος σε βλέπουμε διακοπές 4 μέρες στα Πατήσια. 

Γιατί στις Κυκλάδες τα σπίτια έχουν άσπρο και μπλε χρώμα;

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που καταφέρνουν ακόμη να πάνε στις Κυκλάδες; Η απάντηση είναι σχεδόν όλες οι… φυλές. Οι Κροίσοι της διπλανής πόρτας που έχουν την πολυτέλεια για 10-15 μέρες διακοπές χωρίς να στερηθούν τίποτα, οι φασαίοι με ελεύθερο κάμπινγκ και πανηγύρια, οι φοιτητές ή οι υπάλληλοι των 1.000 ευρώ που θα ζοριστούν για μία θέση στο όνειρο με ταβάνι τις 4-5 διανυκτερεύσεις. 

 

 

Οι χρήστες στο Reddit αποφάσισαν να πιάσουν δουλειά και να απαντήσουν στο ερώτημα διακοπές και Αιγαίο. Οι απαντήσεις θα σε κάνουν να αισθανθείς μελαγχολία.

diakopes

 

diakopes1

diakopes2

diakopes3

diakopes4

diakopes5

diakopes6

diakopes7



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved