associated press Οι Blake Lively - Gigi Hadid εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα του «Deadpool» και πάγωσε ο χρόνος

Υποτίθεται πως οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman ήταν τα πρόσωπα της βραδιάς αλλά οι δύο γυναίκες είχαν διαφορετική άποψη.

Δεν έχει σημασία αν είσαι φανατικός με το σύμπαν της Marvel. Η επερχόμενη ταινία Deadpool & Wolverine που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 25 Ιουλίου στα θερινά σινεμά και άπαντες μετρούν αντίστροφα για το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Ο λόγος; Διότι οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman ενώνουν τις δυνάμεις τους και φορούν ξανά τις στολές των Deadpool και Wolverine αντίστοιχα.

 

 

Ωστόσο αυτές οι γραμμές γράφονται για τις πραγματικές πρωταγωνίστριες της πρεμιέρας Deadpool & Wolverine. Την Blake Lively που εμφανίστηκε με μία στιλιστική δημιουργία με έμπνευση και χρώματα από τη στολή του αγαπημένου της Deadpool και της καλής φίλης Gigi Hadid, η οποία με ένα κίτρινο σύνολο ήθελε να θυμίσει κάτι από Wolverine. 

 

blakelively GigiHadid1

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας άναψαν και οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες μαγνήτισαν τα βλέμματα. Αγαπημένοι οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman αλλά όσο κι αν προσπάθησαν έμειναν στο περιθώριο. Ας είμαστε ρεαλιστές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved