Supercarblondie.com Ο ακραίος λόγος που στην Χάλκη έχουν τα πιο αργά περιπολικά στον κόσμο

Όσο και να τρέξεις, το Citroen Ami EV θα σε φτάσει και θα σε οδηγήσει στην μπουζού.

Η ζωή στο νησί είναι χαλαρή. Οι ρυθμοί κυλούν διαφορετικά, όπως ακριβώς η τελική ενός Citroen Ami EV. Ίσως αυτή θα ήταν η πρώτη ερμηνεία για τους λόγους που οδήγησαν την αστυνομία της Χάλκης να αγοράσει για περιπολικά τα Citroen Ami EV. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σύμφωνα με την πιο διάσημη youtuber αναφορικά με τα αυτοκίνητα, την Γερμανίδα Supercar Blondie, η αιτιολογία βρίσκεται αλλού:

“Τα ελληνικά νησιά είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.Για να τους κρατήσουν ασφαλείς, οι αστυνομικές δυνάμεις,με τη βοήθεια της Citroën, απέκτησαν οχήματα που είναι ιδανικά για τους δρόμους των νησιών.

Βλέπετε, όσο όμορφα και αν είναι τα νησιά, οι δρόμοι εκεί δεν είναι ακριβώς κατάλληλοι για μεγάλα SUV. Είναι στενοί, και για ειδικές περιπτώσεις όπως το νησί της Χάλκης, η αστυνομία χρειαζόταν αυτοκίνητα που μπορούσαν να μπουν ακόμη και στους πιο στενούς δρόμους.

 

 

Αν και δεν μπορεί να συμμετάσχει σε αστυνομικές καταδιώξεις στους αυτοκινητόδρομους, είναι η τέλεια επιλογή για την αστυνομία στο νησί της Χάλκης.

Η Citroën παρείχε στις αρχές του νησιού συνολικά έξι ηλεκτρικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο μοντέλων Ami για την αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, δύο μοντέλων ë-C4 για τον δήμο και άλλα για τα υπόλοιπα τμήματα.

Η αστυνομία απέκτησε το Ami ώστε να μπορεί να περιπολεί σε όλες τις περιοχές χωρίς να ανησυχεί για το μέγεθος των δρόμων και χωρίς να μολύνει το ευαίσθητο περιβάλλον του μικρού αυτού νησιού καθώς είναι αμιγώς ηλεκτρικό .

Από τη μία πλευρά, βλέπεις πολυτελή αστυνομικά αυτοκίνητα όπως αυτά του στόλου της αστυνομίας στο Ντουμπάι, και εδώ η αστυνομία στο νησί της Χάλκης αποκτά μικροσκοπικά ηλεκτρικά οχήματα.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί, κυρία μου»

Αλλά αυτό γίνεται για έναν λόγο, και το μόνο που έχει σημασία είναι να μπορούν οι αστυνομικοί να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς προβλήματα στα στενά δρομάκια του νησιού που δε χωράνε κανονικά αυτοκίνητα.

Έχει μέγιστη ταχύτητα 28 μίλια/ώρα (45 χλμ/ώρα), αλλά αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να διασφαλίσει ότι οι δρόμοι της Χάλκης παραμένουν ελεύθεροι από εγκληματικότητα.”

Με λίγα λόγια όσο και να τρέξεις το διακριτικό Citroen Ami EV θα σε βρεις. Σε κάθε στενό του νησιού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved