Το πιο σοβαρό τρέιλερ του Deadpool & Wolverine έχει την καλύτερη αποκάλυψη

Ποια Lady Deadpool; Έχουμε μεγάλη επιστροφή και τιζάρισμα για κάτι άλλο μεγαλύτερο.

Και εκεί που πάθαμε πλάκα με το τελευταίο teaser trailer του Deadpool & Wolverine το οποίο μας αποκάλυψε την Lady Deadpool και άλλους δύο variants του, έσκασε και δεύτερο, το οποίο την απεικονίζει κανονικά αλλά φέρνει πίσω μια παλιά ηρωίδα. Και όχι μόνο αυτή.

15 επιβεβαιωμένα και ανεπιβεβαίωτα cameos που περιμένουμε με ανυπομονησία

Για όσους θυμούνται την ταινία Logan, το φιλμ που έκλεισε με τον λαμπρό θάνατο του Wolverine, θυμούνται την «κόρη» του Laura ή Χ-23, για την οποία ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι θα εμφανιστεί στο φιλμ, αλλά μετά και από αυτό το τρέιλερ είμαστε 100 % σίγουροι.

 

Dafne Keen

 

Εκτός όμως από την απόγονο του Logan, το τρέιλερ φέρει μεγάλες ανατροπές, δείχνει περισσότερο από ποτέ την supervillain, Cassandra Nova η οποία πάει να «παίξει» με τα timelines (;) άρα έχουμε και ελπίδα να εμφανιστεί ο Loki. Μέσα σε όλα φαίνεται χαρακτηριστικά ο Alioth -το τέρας του Kang the Conqueror- ενώ ο Wolverine στο πιο σοβαρό τρέιλερ του μέχρι στιγμής αναφέρεται σε όλους τους αγαπημένους μας X-Men, όπως ο Scott Summers, η Storm ή ο Beast που τον είδαμε στο φινάλε του Captain Marvel 2.

Ενώ παράλληλα κάτι συμβαίνει στο φινάλε, κάτι σε στιλ… αραχνοειδές. Λέτε ο Deadpool να γνωρίσει κάποιον από τους Spider-Man; Λίγες μέρες υπομονή θέλουμε. Στις 26 Ιουλίου θα ξέρουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved