Instagram H Πάολα διασκεύασε Καββαδία-Μικρούτσικο στα μπουζούκια και δεν πήγε πολύ καλά αυτό

“Μάτωσαν τα αυτιά” και των εφτά νάνων στο S/S Cyrenia.

”Αυτή η κοπέλα ξέρω ότι είναι πολύ δημοφιλής, αλλά δεν την ξέρω γιατί είναι από έναν χώρο που δε με αφορά. Ο καθένας μπορεί να τραγουδήσει ό,τι θέλει και ο Ρουβάς είπε το Άξιον Εστί αλλά ήταν πειστικός όταν το είπε; Αυτό είναι το θέμα. Είτε σε λένε Πάολα είτε Μαντόνα καλό είναι να έχεις έναν σεβασμό στα πρόσωπα και να μην παρασύρεσαι από την επιτυχία σου”. Τα λόγια ανήκουν στον Θάνο Μικρούτσικο σε ερώτηση που του έγινε στο παρελθόν για την Πάολα.

 

 

Γιατί ήρθαν ξανά στο προσκήνιο; Διότι η Πάολα αποφάσισε να διασκευάσει Θάνο Μικρούτσικο και Νίκο Καββαδία στα μπουζούκια που εμφανίζεται. Το βίντεο αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Ψειμαδά στο Facebook και ο μουσικός το έντυσε με τα παρακάτω λόγια: «“Γιέ μου πού πας?μάνα θα πάω στα σκυλάδικα!” Πάολα εκστασιασμένη, αγριεμένη,με ανάλογο ντύσιμο σκυλάδικοπαρακμιακού μαγαζιού και ροκ φίρμας των 80’ς και “δώσσσσσε μαέστροοο!” τραγουδάει Καββαδία-Μικρούτσικο το κορυφαίο “7νάνοι στο Cyberia”της πετάνε λουλούδια και στην κορύφωση του ποιήματος τραγουδιού μια λουλουδού περιμένει υπομονετικά δίπλα της με το δίσκο γεμάτο λουλούδια να της τον αδειάσει (γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ξοδεύει για να επιδεικνύεται άμα λάχει να ουμ). Να γελάσω η να μπήξω τις φωνές δεν ξέρω…»

Το αποτέλεσμα δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Ο Θάνος Μικρούτσικος δε θα είχε κανένα πρόβλημα όχι με το τελικό αποτέλεσμα αλλά με την προσπάθεια. Ο Νίκος Καββαδίας, ο ποιητής της θάλασσας, το ίδιο επίσης. Αλλά οι χρήστες του Facebook είχαν διαφορετική άποψη. Και ορισμένα από τα σχόλια θα τα διαβάσεις παρακάτω.

 

 

"Τραγικό αν και ο ίδιος ο ποιητής θα μπορουσε να το εβρισκε "ενδιαφερον"

'Εγώ πίσω από αυτά βλέπω μια νίκη Νομίζω ότι ο Καββαδίας θα χαιρόταν που κατάφερε να κοινωνήσει η μουσική του και σε αυτό το κοινό παρόλη την αισθητική που δεν με εκφράζει"

“Ο ήλιος δεν λερώνει από τις σβουνιες. Δεν πειράζει όμως. Ο Καββαδίας είναι καθολικός ποιητής και ψυχοπομπός των κυμάτων. Όλα αυτά δεν τα είδε απλά.. τα έζησε.. και τις Παολες και τις πάμπολλες των υγρών σκοτεινών λιμένων.. ο Μαραμπού δεν λεκιαζοταν από τον βορβορο.. ζούσε κλεφτα στην κουπαστή και μεγάλωνε με το κορίτσι που χε σταμπαρει στη νότια σινική.. κανένα χνωτο δεν μπορεί να θαμπώσει την αρμυρα..”

Αυτά είναι τα καλά σχόλια. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα διαβάσεις κάτω από το post.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved