Η πιο ακριβή μπριζόλα στο Λας Βέγκας κοστίζει 900 ευρώ
Βέβαια θα στη φέρει ο ιδιοκτήτης αυτοπροσώπως μέσα σε μια...βαλίτσα. 
 

Τι θα έλεγες για μια μοσχαρίσια σε δερμάτινη βαλίτσα που να κοστίζει 900 ευρώ; Βασικά θα περνούσε από το μυαλό σου να φας κάτι τέτοιο; Και το άλλο σουρεαλιστικό στοιχείο για αυτή τη μπριζόλα, είναι ότι θα τη γεύεσαι και το προσωπικό θα σου τραγουδάει και θα χορεύει. Ας μάθουμε περισσότερα για την κιτς μπριζόλα. 

Έτσι θα παγώσεις την μπίρα σου σε λίγα δευτερόλεπτα

Καταρχάς, ταξιδεύουμε νοερά στο Λας Βέγκας, στο πολυδάπανο. Εκεί ανάμεσα στα άλλα μπορείς να φας μπριζόλα που σερβίρεται μέσα σε δερμάτινη βαλίτσα με όλο το προσωπικό του εστιατορίου να τραγουδάει από πάνω της. Αυτό το σκηνικό συμβαίνει στο εστιατόριο «Papi Steak», που έχει γίνει viral στο TikTok.

Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού -David Grutman και David Einhorn- οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά από νυχτερινά μαγαζιά, έβαλαν στο μενού μια επιλογή, εμπνευσμένη από τη διασκέδαση στα clubs, αλλά και από το Pulp Fiction. Συγκεκριμένα, η «Papi Steak» κοστίζει ακριβώς 1.000 δολάρια ή 902 ευρώ. Είναι Wagyu μοσχαρίσια μπριζόλα με κόκκαλο που ζυγίζει λίγο πάνω από ένα κιλό και η οποία έρχεται στο τραπέζι του πελάτη μέσα σε μια δερμάτινη βαλίτσα.

 

Νεόνυμφοι κάλεσαν 300 άτομα στον γάμο τους και ήρθαν μόλις 10

Μπριζόλα, βαλίτσα, τραγούδια

Πώς πάει η φάση; Όταν κάποιος παραγγείλει τη συγκεκριμένη μπριζόλα γίνεται μια ιεροτελεστία στο μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου την φέρνει αυτοπροσώπως στο τραπέζι ενώ παίζει μουσική και πετιούνται πυροτεχνήματα. Η μπριζόλα είναι ωμή μέσα στη βαλίτσα, «σφραγίζεται» με ένα καυτό σίδερο μπροστά στον πελάτη και στη συνέχεια επιστρέφει στην κουζίνα για να ψηθεί.

 

@ryusauce INSANE $1,000 TOMAHAWK STEAK @Papi Steak Las Vegas!!?? #vegas #steak #steakhouse ♬ original sound - RyuSauce


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved