Αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψουμε με τη SEAJETS σαν… παγκόσμιοι πρωταθλητές

Ξέρεις τι θα ήταν πολύ ωραίο; Να μην ήταν Ιούλιος αλλά Αύγουστος. Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα ήμασταν στο γραφείο να γράφουμε αυτές (και άλλες) γραμμές, δεν θα έπρεπε να επιλέγουμε μεταξύ 40 οC (και βάλε) έξω και 20 οC μέσα, αλλά και ότι δεν θα ψάχναμε να βρούμε ένα μέρος στην πόλη, το οποίο να μην περιτριγυρίζεται από τσιμέντο αλλά να έχει κάποια αυλή και να θυμίζει κάπως νησί.

Αν ήταν Αύγουστος, θα είχε ξεκινήσει η άδειά μας και θα βρισκόμασταν με τους κολλητούς μας (ή την κοπέλα μας) στο λιμάνι του Πειραιά, θα μπαίναμε στο πλοίο και θα ήμασταν με το χαμόγελο στα χείλη. Γιατί πώς να μην χαμογελάς, όταν ξέρεις ότι θα φτάσεις άνετα και γρήγορα σε ένα νησί για λίγες μέρες απόλυτης χαλάρωσης μακριά από την πόλη;

Fast forward στον Αύγουστο λοιπόν!

 

 

Θα σε δω στο πλοίο

Όχι οποιοδήποτε πλοίο. Δίνουμε ραντεβού στο λιμάνι του Πειραιά, τσεκάρουμε τα e-ticket μας και επιβιβαζόμαστε στο WorldChampion Jet, που χωράει -ούτε λίγο ούτε πολύ- 1280 επιβάτες και 140 οχήματα. Δηλαδή το ταχύπλοο της SEAJETS, το οποίο έχει ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του, έχει βραβευτεί ως πλοίο της χρονιάς και το χαρακτηρίζουν τρεις λέξεις/φράσεις: Ασύγκριτη ταχύτητα (προφανώς), άνεση και πολυτέλεια.

Μπαίνουμε, λοιπόν, στο πλοίο της SEAJETS και τι είναι αυτό που μας τραβάει την προσοχή; Το αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον -μόνο άγνωστο δεν τον λες- θεσμό και κοσμεί το κεντρικό αίθριό του. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο άρθρο για αυτήν την εμπειρία, αλλά επειδή είμαστε σε διακοπές θα πούμε απλά πως προφανώς και δεν χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε σαν (μεγάλα) παιδιά και να φωτογραφηθούμε δίπλα στη γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen.

Φυσικά, πέρα από το εντυπωσιακό μονοθέσιο, το WorldChampion Jet έχει όλα τα on board services που χρειάζεται κάθε σύγχρονο πλοίο. Δηλαδή, café bar, κατάστημα για ψώνια, WiFi, ασανσέρ και κυλιόμενες σκάλες, ενώ έχει φροντίσει για την πρόσβαση σε ΑμεΑ αλλά και σε κατοικίδια.

Σε αυτό το σημείο, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ήταν σχεδόν κρίμα, όταν συνειδητοποιήσαμε πως το ταξίδι με το WorldChampion Jet ήταν τόσο γρήγορο που ούτε που καταλάβαμε πότε έπρεπε να απομακρυνθούμε από το μονοθέσιο και να κατέβουμε στο λιμάνι του νησιού.

 

seajets1

 

Καλοκαίρι χωρίς Κυκλάδες γίνεται;

Ποιο νησί; Η SEAJETS φτάνει σε 50 νησιά στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Βέβαια, επειδή, όπως και να το κάνουμε, θέλουμε Κυκλάδες, επιλέξαμε για τις φετινές διακοπές μας τη Νάξο, καθώς το WorldChampion Jet έχει καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά, και φτάσαμε σε μόλις 3 ώρες και 20 λεπτά. Εναλλακτικά, σκεφτόμασταν τη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη, μόλις 2 ώρες μακριά), την κοσμοπολίτικη Μύκονο (2 ώρες και 35 λεπτά), τη φημισμένη για τη νυχτερινή ζωή Ίο (4 ώρες) και την εντυπωσιακή Σαντορίνη (4 ώρες και 50 λεπτά).

Τώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως, κάνοντας με το WorldChampion Jet της SEAJETS το ταξίδι Πειραιάς-Νάξος, οριακά πιο γρήγορα από την καθημερινή διαδρομή Πειραιάς-Κηφισιά-Πειραιάς, νιώσαμε όντως ότι βγήκαμε πρωταθλητές όταν πιάσαμε λιμάνι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SEAJETS, να τηλεφωνήσετε στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved