Είναι μήπως η εποχή που τα speedo μαγιό επιστρέφουν στη μόδα;

Το αντρικό κορμί βρήκε μάλλον το «αδερφάκι» του στο speedo. 

Καλοκαιράκι, θάλασσα, βουτιές, ρακέτες και κοκτειλάκια. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς για να περάσει ένα ωραίο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι; Βασικά, υπάρχει και κάτι ακόμη που μπορεί να χρειαστεί κάποιος αυτό λέγεται μαγιό. Ναι, αν δεν είσαι γυμνιστής χρειάζεται να φοράς το μαγιό σου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα το ζήτημα είναι να ρωτήσουμε τι μαγιό είναι αυτό. Και αναρωτιέμαι τόσο εγώ, όσο και πολλές άλλες γυναίκες: Τι βρίσκουν οι άντρες στα speedo μαγιό;

Κάθεσαι αμέριμνα σε μία ξαπλώστρα στην παραλία, πίνεις το καφεδάκι σου και ξαφνικά περνάει αυτός… Ποιος αυτός; Αυτός με το speedo, που κάνει πάνω-κάτω την παραλία και που μπορεί να είναι είτε νεαρής ηλικίας είτε μεγάλης ηλικίας. Ναι κύριοι, είστε πολλοί εσείς που φοράτε τα speedo μαγιό και είστε γύρω στα εξήντα και απολαμβάνετε τις βόλτες σας στην παραλία. Είναι αρνητικό αυτό να μου πεις;

 

Η ιστορία του ανδρικού μαγιό είναι πιο σημαντική απ' ότι νομίζεις

Όχι, θα σου πω εγώ παρότι θυμίζει κάτι εικόνες από την παραλία στο Baywatch όλο αυτό -αλλά και πάλι θα μου πεις το retro είναι κακό;

Όχι, δεν είναι μόνο που είναι λίγο άβολο σε περίπτωση που δεν είσαι κολυμβητής, αλλά και ψαράς ενδεχομένως. Γενικώς, αν δεν είσαι «άνθρωπος του νερού» τότε δεν είμαι και σίγουρη για ποιον λόγο να το φορέσεις. Αναρωτιέμαι και πάλι, πόσο πολύ μπορεί να βολεύει αυτό το μαγιό και απαντάω ότι μάλλον όχι, δεν βολεύει πολύ καθώς όπως είπε και ένας συνάδελφος: «Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όταν φοράς αυτό το μαγιό» και αυτό είναι statement.

Μήπως να αγοράσουμε κανένα μαγιό σιγά-σιγά;

Ωστόσο πιστεύω ότι πέρα από αυτό έχει να κάνει με το πόση αυτοπεποίθηση έχει ένας άντρας για να το φορέσει. Ναι μία ένδειξη αυτοπεποίθησης, όταν επιλέξεις να φοράς αυτό το μαγιό, είναι το απόλυτο σημάδι αυτοπεποίθησης και σίγουρα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με αυτό. 

Και να κύριοι, όσοι φοράτε speedo φαίνεται ότι έχετε απόλυτη αυτοπεποίθηση για αυτό και το φοράτε, το υποστηρίζετε απόλυτα. Μάλιστα, την περίπτωση που είσαι μαυρισμένος, αφήνεις να φανεί λίγο η αντίθεση του μαυρίσματος τόσο-όσο, ξέρεις εσύ διακριτικά. 

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά αφήνεις το lifestyle σου να μιλήσει και αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν συνδυαστεί και με πολλή ποσότητα λαδιού τότε η εικόνα του speedo εκτοξεύεται. 

Όπως και να ΄χει κύριοι, ας είμαστε ελεύθεροι με τους εαυτούς μας και ας τους αφήσουμε να εκφραστούν όπως είναι.  Αν σου αρέσει speedo, φόρα speedo και λάμψε με το ψάθινο καπέλο στην παραλία. Εμείς και πάλι κάνουμε support. 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved