Pexels Τo Netflix έχει χιούμορ και απείλησε με SKIP INTRO τον Τελικό Κυπέλλου

Αν είχε πάρει τα δικαιώματα του τελικού, ίσως και να μην τρόλαρε.

Το ότι το Netflix και άλλες streaming πλατφόρμες ξεκινάνε σταδιακά να αποκτούν δικαιώματα σε αθλητικά happenings είναι λίγο πολύ γεγονός. Άλλωστε σύντομα θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από το Netflix τον αγώνα πυγμαχίας, Jake Paul εναντίον Mike Tyson.

Δεν ξέρουμε αν το ελληνικό Netflix ετοιμάζεται για γερό «μπάσιμο» για τα δικαιώματα της Super League ή του Κυπέλλου Ελλάδος, σίγουρα όμως έκανε ένα εξαιρετικό statement όσον αφορά το θέαμα που (δεν) βλέπουμε στους αγώνες  μας.

Όταν ένα πρόγραμμα δεν βλέπεται, τι κάνεις;

Στην περίπτωση των σειρών, όταν μπαίνει το intro, το αγαπημένο μας Netflix αμέσως πετάει την επιλογή «SKIP», με 90% των χρηστών (και βάλε) να το χρησιμοποιεί συνέχεια αντί να υπολογίζει πότε θα σταματήσει το forward button.

Οι δύο τύποι που αποκοιμήθηκαν βλέποντας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Όποιος είδε, λοιπόν, τον χτεσινό τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, σίγουρα ευχήθηκε να υπήρχε αυτή η επιλογή την ώρα της μετάδοσης. Ένα ματς βαρετό, χωρίς φάσεις, γκρίνια και αποβολές, με το γκολ έρχεται σαν λύτρωση για τα νεύρα μας στο τελευταίο σχεδόν δευτερόλεπτο του αγώνα για να κρίνει το αποτέλεσμα και να μας γλιτώσει από ένα μισάωρο βασανιστήριο παράτασης.

 

Αυτό και το συναισθηματικό «αντίο» των Μπερνάρ-Χουάνκαρ ήταν τα μοναδικά highlight του αγώνα.

Στο ίδιο μήκος με την παραπάνω διαπίστωση ήταν και το ελληνικό Netflix το οποίο τρόλαρε στο Χ το αποκαρδιωτικό θέαμα του αγώνα, σχολιάζοντας «δεν έχει SKIP INTRO»;

Αν πρόκειται να μας γλιτώνει από τέτοιες περιπτώσεις, παρακαλούμε το Netflix να πάρει τα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών αγώνων. Τουλάχιστον των βαρετών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved