Assosiated Press Eurovision 2024: Ήταν τελικά «κακή» διοργάνωση;

Αλησμόνητη διοργάνωση από κάθε άποψη. Τι λέει όμως η EBU;

Τραγούδια, show και Zari περιμέναμε, κακό χαμό και περίεργα σκηνικά μας έμειναν. Εν ολίγοις, η Eurovision 2024 δύσκολα θα ξεχαστεί, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η διοργάνωση που τα «κυκλώματα» έφαγαν την Μαρίνα Σάττι.

 

Όλοι λένε όμως άσχημα λόγια

Μετά όμως από λίγες μέρες, που ηρέμησαν τα πράγματα -λέμε τώρα- η EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (European Broadcasting Union‎‎, EBU) πέρα από τα όσα άκουσε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, έχει να αποκρούσει τα πυρά για όλα όσα της καταλόγισαν διάφοροι διαγωνιζόμενοι.

Μέχρι στιγμής αποστολές οπως της Ιρλανδίας ή της Ιταλίας έχουν κάνει λόγο για πολύ κακό κλίμα εκ μέρους των διοργανωτών,  με τους διοργανωτές να απαντούν ότι «λυπούνται» που ορισμένες αντιπροσωπείες «δεν σεβάστηκαν το πνεύμα των κανόνων» στη Σουηδία και αναγνώρισε ότι αρκετοί διαγωνιζόμενοι είχαν υποβάλει καταγγελίες. «Μιλήσαμε με μια σειρά αντιπροσωπειών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σχετικά με διάφορα θέματα που τέθηκαν υπόψη μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Τι φάση με το 12άρι του Σαν Μαρίνο στη Eurovision;

Όπως λέει και ο «Νονός», Μάικλ Κορλεόνε, «εκεί που προσπαθώ να ξεφύγω, με τραβάνε πίσω». Κάπως έτσι είναι και η φετινή Eurovision. Εκεί που νομίζεις ότι τελειώσαμε οριστικά, μας δίνει συνεχώς νέους λόγους να ασχολούμαστε μαζί της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved