Εσύ θα έκανες fair play αν ήσουν στη θέση του Βάργκας;

Γκολ με τραυματισμένο τερματοφύλακα στο Χιλή-Βολιβία και όλο το ποδόσφαιρο «βράζει» με τον Χιλιανό.

Άλλο ένα «ασεβές» βιντεάκι θα γίνει μέρος του μοντάζ σε αυτά τα Reels ή TikTok βίντεο που κυκλοφορούν στα social media μας και αφορούν τα γκολ-ασέβειες. Μιλάμε για τα γκολ εκείνα που το respect πάει περίπατο, και η θέληση για να πετύχει κανείς γκολ είναι αδίστακτη.

 

 

Κανένα fair play. Τι και αν ο αντίπαλος γκολκίπερ έχει λιποθυμήσει ή πάθει τράβηγμα, ο αντίπαλος επιθετικός θα σουτάρει για να βάλει γκολ. Όπως πάνω-κάτω έγινε και στο Χιλή-Βολιβία στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026.

Η Εθνική Ελλάδος πάντως έβαλε δύο γκολάρες και καθάρισε! 

Σε μία φάση που κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε -ούτε η μετάδοση το έπιασε-  ο Εντουάρντο Βάργκας βρέθηκε με όλο το τέρμα στο διάβα του και τον τερματοφύλακα πεσμένο χάμω στο πλάι του, ισοφαρίζονται σε 1-1 για τη Χιλή. Και όπως ήταν αναμενόμενο, αντί για πανηγυρισμούς μετά το γκολ, ξέσπασαν έντονοι τσακωμοί μεταξύ των παικτών.

 

 

Μάλιστα, ο γκολκίπερ Λάμπε αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και ο Βάργκας έγινε κόκκινο «πανί» για όλο το κράτος της Βολιβίας. Βέβαια η μοίρα δικαίωσε το «θύμα» της υπόθεσης, καθώς η Χιλή δεν κατάφερε να επικρατήσει, με την Βολιβία να πανηγυρίζει το διπλό με 2-1.

Εσύ τι θα έκανες όμως αν ήσουν στη θέση του Βάργκας; Θα σούταρες για γκολ ή θα σταματούσες τη φάση; Μάλλον για την πρώτη επιλογή σε κόβουμε.

 

 

Εκτός και αν είσαι σαν τους τύπους παρακάτω:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved