Assosiated Press Γιατί όλοι σιχαίνονται τον George Russell στην F1;

Διακρίναμε ένα μικρό χαμόγελο από τους φανς όταν έχασε την πρωτιά.

Πολλοί είχαν στο μυαλό τους, ότι ο George Russell θα αποτελούσε ένα δυνατό project που θα μάθει πολλά πλάι στον Lewis Hamilton, ενώ τώρα που ο Βρετανός θα αποχωρήσει για λογαριασμό της Ferrari θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει πρωτάθλημα.

Προλαβαίνει η McLaren να φέρει τα πάνω κάτω φέτος στη Formula 1;

Βέβαια, από τότε που πήρε μεταγραφή στην Mercedes, ο γεννημένος το 1998 πιλότος, από εκεί που ήταν ένα από τα πιο συμπαθητικά underdog, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αντιπαθητικές παρουσίες στη Formula 1.

Θέλετε από τη μία τους μικροτσακωμούς του με τον teammate του στην Mercedes, ύστερα τα καραγκιοζιλίκια και τις γκρινιάρικες δηλώσεις του όταν κάτι δεν πάει καλά, ή ακόμα σκηνικά όπως αυτό με το τρακάρισμα στον Valteri Bottas στην Imola, αυτά και πολλά ακόμα έχουν δημιουργήσει μια περσόνα που πλέον ελάχιστοι συμπαθούν.

 

 

Πολλοί λένε ότι η προσωπικότητά του ήταν ανέκαθεν προβληματική και κυρίως αντιπαθητική, απλώς σε μια ομάδα-underdog όπως η Williams είχες έναν σημαντικό λόγο να τον συμπαθείς καθώς κατάφερνε να βρει διόδους ανάμεσα στα υπόλοιπα θηρία. Μια ματιά στο reddit θα σας πείσει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αντιπαθεί κανείς τον George Russell στην Formula 1.

 

«Μοιάζει με τον συμμαθητή που ξέρει ότι δεν έχεις κάνει τις δουλειές του σπιτιού και σηκώνει χέρι για να σε καρφώσει στη δασκάλα» γράφει ένας, ενώ οι περισσότεροι αναφέρονται στο συμβάν με τον Bottas ότι χάσανε την υπομονή τους μαζί του.

FORMULA GEORGE RUSSELL

Είναι βέβαιο πάντας πως το ότι ακυρώθηκε -λόγω παραβίασης ελάχιστου ορίου βάρους του μονοθεσίου- από το πρόσφατο Grand Prix του Βελγίου και είδε τον Hamilton να του παίρνει την πρωτιά, έκανε αρκετούς haters του να χαρούν με το συγκεκριμένο συμβάν. 

 

 

Όταν είσαι αντιπαθής, αυτά παθαίνεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved