Instagram Sohni Ahmed: Μήπως η πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη είναι από το Πακιστάν;

Γεννήθηκε στο Καράτσι, μεγάλωσε στη Ρωσία και όλα τα πρακτορεία πέφτουν στα πόδια της για μία υπογραφή.

Ελάχιστα γνωρίζουμε για τη ζωή στο Πακιστάν. Δεν είναι πως δεν έχουμε πληροφορίες, όπως υποτίθεται ότι συμβαίνει με την Βόρεια Κορέα, αλλά κάνοντας την αυτοκριτική μας η αλήθεια βρίσκεται πως δεν ενδιαφερόμαστε για τα όσα συμβαίνουν στα ανατολικά μας. Σε σύγκριση με τη Δύση που έχουμε μία μανία να κάνουμε copy paste και τα ενσωματώνουμε στο DNA μας. Αυτό μας μάρανε.

Και αυτή η εμμονική προσκόλληση με το βλέμμα προς τη Δύση, μας κάνει να χάνουμε ένα κομμάτι της ομορφιάς αυτού του πλανήτη. Και η σημερινή Μούσα της στήλης «WOMEN» είναι αφιερωμένη σε μία γυναίκα από το Πακιστάν. Τη Sohni Ahmed που γεννήθηκε στο Καράτσι, μεγάλωσε στη Μόσχα και αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του παγκοσμίου modeling. Έχοντας υπογράψει συνεργασίες με agencies όπως το Elite Miami, το The Industry LA και brands όπως η Vogue, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα επαγγελματικά της.

Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1996 και τα τελευταία χρόνια μένει στο Los Angeles. Στην «Πόλη των Αγγέλων», στη χώρα των ευκαιριών, η Sohni δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνει τη διαφορά. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 372.000 χρήστες και μπορείς μία γεύση απ’ όσα ανεβάζει στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved