Instagram Katerina Safarova: Μία βόλτα στο προφίλ της γυναίκας που ερωτεύτηκε ο Neymar

Κέρδισε την καρδιά του Βραζιλιάνου superstar. Και δεν του δίνουμε άδικο.

Γέννημα θρέμμα της μαμάς Ρωσίας. Η χώρα που αποτελεί τη «Μέκκα» του ανδρικού πληθυσμού. Οι ομορφότερες και πιο sexy γυναίκες είναι Ρωσίδες, με τη Μόσχα να αποτελεί ευλογημένο τόπο. Στη σημερινή στήλη «WOMEN» πρωταγωνιστεί η Katerina Safarova. Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1994 στην πρωτεύουσα της Ρωσίας και το να γίνει διάσημη ήταν το κάρμα της.

Ξεκίνησε με ένα κανάλι στο Youtube το οποίο γρήγορα αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, μετακόμισε στο Instagram με 1.600.000 χρήστες να την ακολουθούν πιστά και έχει απασχολήσει τα media με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Neymar. Παρότι δεν το παραδέχτηκαν ποτέ, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και οι αναλογίες της, αποτέλεσαν μονόδρομο για μία καριέρα στο modeling. Η ίδια αισθάνεται υπέροχα με το σώμα και τη θηλυκότητά της. «Το να ποζάρω είναι για μένα μία στιγμή ελευθερίας. Η στιγμή που τα βρίσκω με τον εαυτό μου και το σώμα μου. Το γυμνό σώμα είναι η επιτομή του sexiness, χωρίς να είναι χυδαίο», έχει αναφέρει στο παρελθόν.

Alina Lando: Από τη Ρωσία με αγάπη

Το portfolio της έχει γεμίσει με συνεργασίες με brands και η ίδια ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Ποιο θα είναι αυτό; Θα μάθουμε σύντομα. Μέχρι τότε ας βολευτούμε με την gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved