Instagram Claudia Kowalczyk: Η «Βασίλισσα του twerk» ετοιμάζεται να κατακτήσει το Λονδίνο

Ποια είναι η σύντροφος του Jakub Kiwior, του νέου star της Άρσεναλ;

Ο Jakub Kiwior έχει κάθε λόγο ώστε να αισθάνεται ευλογημένος με τα όσα του έχει προσφέρει απλόχερα η ζωή. Ένα παιδί που γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 2000 στην Πολωνία, μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Σπέτσια και πολύ σύντομα έγινε ένα από τα πιο hot ονόματα στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Η Άρσεναλ δαπάνησε ένα ποσό γύρω στα 18.000.000 ευρώ ώστε να τον φέρει στο Λονδίνο και να του δώσει την ευκαιρία να γίνει μέλος των «κανονιέρηδων» που ονειρεύονται να κατακτήσουν την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Jakub δε θα είναι μόνος του σε αυτό το ταξίδι. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η σύντροφός του, Claudia Kowalczyk. Ή αλλιώς η «Βασίλισσα του Twerk».

Η Claudia έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό twerking που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία το 2017 και έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 58.200 χρήστες, αριθμός που αναμένεται να εκτοξευθεί μετά τη μεταγραφή του Jakub στην Άρσεναλ.

Οι «ανθρακωρύχοι» του Newcastle αισθάνονται ευλογημένοι με την Erin James

 

Η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για το γεγονός πως πλέον θα ζει και θα αναπνέει στην βρετανική πρωτεύουσα. «Λονδίνο έρχομαι», έγραψε σε post που ανέβασε στο Instagram με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά. «Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα. Δεν μπορώ ν’ απαντήσω σε όλους αλλά πραγματικά το εκτιμώ. Είμαι περήφανος για τον άνδρα μου».

Το αν θα αποδειχτεί γουρλού για τον Μικέλ Αρτέτα και την ομάδα του, θα φανεί στο τέλος της διαδρομής. Μέχρι τότε, μία βόλτα στην gallery είναι επιβεβλημένη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved