Instagram Dani Torres: Ένα οδοιπορικό πάθους στην Κόστα Ρίκα

Το μοντέλο και social media star θα σου μάθει όλα τα μυστικά της χώρας της. Και όχι μόνο.

Ποιος δε θα ήθελε ένα αξέχαστο ταξίδι στον οικολογικό παράδεισο της Κόστα Ρίκα; Να ξεφύγει λίγο από το γκρίζο της πόλης και να έρθει πιο κοντά στη φύση. Ρητορικό το ερώτημα. Συνοδοιπόρος στο ταξίδι μας θα είναι η Dani Torres. Το μοντέλο που κάνει καριέρα σε Tik Tok, Instagram και Only Fans.

 

 

Το κορίτσι που γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1992 στην Κόστα Ρίκα και ομορφαίνει το timeline μας. Με πατέρα επιχειρηματία, η Dani γνωρίζει πως να χαράξει το δικό της δρόμο και να βγάλει χιλιάδες δολάρια μέσω των δραστηριοτήτων της.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου θα σου μάθει τι είναι το classy savage

Οι εκρηκτικές αναλογίες και το εξωτικό ταμπεραμέντο της, τη βοήθησαν ώστε να προσελκύσει αρκετό κόσμο στα κανάλια της. Εκτός από social media star, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων και έχει υπογράψει συμφωνίες με τα κορυφαία brands του πλανήτη: Gucci, Fashion Nova, Armani και DMZ βρίσκονται στο portfolio της ενώ έχει περάσει και από τη μεγάλη οικογένεια του Playboy ως μοντέλο. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 664.000 χρήστες, με την πλειοψηφία των followers να είναι άνδρες.

 

 

Αν αναρωτιέσαι ακόμα τους λόγους που οι άνδρες την προτιμούν, τότε κάνε μία βόλτα από την gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved