Γνωρίσαμε το PULZE 2.0 στο απόλυτο urban party

Βρεθήκαμε στο event της χρονιάς και γιορτάσαμε την άφιξη της νέας συσκευής θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0

Πολλές φορές ένα σπουδαίο party δεν χρειάζεται αφορμή για να διοργανωθεί. Όταν όμως έχεις την αφορμή, τότε είναι κρίμα να αφήσεις την ευκαιρία για μια αξέχαστη βραδιά να πάει χαμένη. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αφορμή από την κυκλοφορία της νέας συσκευής θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0 που ήρθε να αναβαθμίσει την εμπειρία απόλαυσης του θερμαινόμενου καπνού, μόλις με τρεις λέξεις: Feel the PULZE.

Αυτό έγραφε και η καλαίσθητη πρόσκληση για το party της παρουσίασης του PULZE 2.0, μαζί με μια διόλου αδιάφορη προτροπή: «Ένας νέος κόσμος εμπειριών και απόλαυσης σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Be there! Πέραν τούτων, οι λεπτομέρειες ήταν οι απολύτως απαραίτητες: ημερομηνία, τοποθεσία και ώρα. Την Τρίτη 31/1, λοιπόν, ο προορισμός για ανθρώπους των media, influencers και συνεργάτες της Imperial Brands ήταν το 48 Urban Garden, ένα από τα πιο καλαίσθητα και αγαπημένα spots στην πόλη. Παρά τις λίγες πληροφορίες, οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές, επομένως φρόντισα να φτάσω νωρίς, λίγο μετά τις 18:00, προκειμένου να δω να ξεδιπλώνεται μπροστά μου αυτός ο νέος κόσμος του PULZE 2.0.  

Ο dj της βραδιάς εννοείται ότι ήταν ήδη στη θέση του και έδινε τον τόνο με up tempo beats για να μας βάλει «με το καλησπέρα» σε party mood και να μας ζεστάνει εν όψει της εμφάνισης της μπάντας που θα έβγαινε αργότερα στη σκηνή, μα κανείς δεν ήξερε ποια θα ήταν. Στο χώρο δέσποζαν τρεις εντυπωσιακές προθήκες που παρέμεναν ωστόσο σκοτεινές, ενώ το μάτι σου δικαιολογημένα έπεφτε στην ειδική για τη βραδιά hi tech διακόσμηση.

Ο χώρος γέμιζε σιγά σιγά, με τους περισσότερους να δοκιμάζουν ιδιαίτερες και γευστικές finger food προτάσεις, αλλά και τα custom made cocktails που ήταν εμπνευσμένα από το όνομα και τις αποχρώσεις των νέων συσκευών PULZE 2.0: Rich Copper, Midnight Mocha και Deep Teal. Αυτό μάλιστα, ήταν το πρώτο σημαντικό στοιχείο για το νέο κόσμο εμπειριών.

 

DSC00792

 

Οι πιο playful χαρακτήρες σχημάτιζαν ουρές στο photo booth που έκανε θραύση. Εννοείται ότι πήγαμε από τους πρώτους και εκεί. Το vibe ήταν τόσο fun, ώστε δεν το σκεφτόσουν ούτε για μια στιγμή να μην ποστάρεις τις πόζες της παρέας σου με τα PULZE inspired props. Και καθώς οι παρευρισκόμενοι τσέκαραν τα likes και τα reactions που έπεφταν βροχή στα stories που ανέβαζαν (εντάξει κι εγώ τα τσέκαρα τα δικά μου, ας είμαι ειλικρινής), η μουσική χαμήλωσε και ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό light show με λέιζερ, led φωτισμούς και καπνούς. Οι μέχρι εκείνη τη στιγμή σκοτεινές προθήκες φωτίστηκαν και αποκάλυψαν σε όλους μας το μυστικό τους, τη νέα συσκευή PULZE 2.0 στις τρεις ιδιαίτερες αποχρώσεις που είπαμε παραπάνω. Αμέσως μετά έσκασε και στην κεντρική οθόνη το video reveal της συσκευής: «Νιώσε τη στιγμή. Νιώσε ελεύθερος. Νιώσε την αλλαγή. Feel the PULZE».

Οκ, είχα μπροστά στα μάτια μου μια συσκευή που ξεχώριζε για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της, όμως ανυπομονούσα να την πιάσω στα χέρια μου και να τη δοκιμάσω. Επόμενη, αυτονόητη στάση, το tasting bar. Μπορεί να είχε ήδη σχηματιστεί μια μικρή ουρά όμως οι brand ambassadors του PULZE ήταν  πολύ ενημερωμένες και εξυπηρετικές και έλυναν κάθε πιθανή και απίθανη απορία. Εκμεταλλεύτηκα τον λιγοστό χρόνο της αναμονής για να κάνω refill στο cocktail μου, ένα Rich Copper. Στο μεταξύ, τη σκηνή είχαν «καταλάβει» οι super ανεβαστικοί Prestige και ήδη είχαν κερδίσει το κοινό με τις επιλογές από το setlist τους.

Η βραδιά εξελισσόταν μαγικά και ακόμα δεν είχα απολαύσει το καλύτερο μέρος της, την ίδια τη συσκευή PULZE 2.0. Αφού έπινα το cocktail που ήταν εμπνευσμένο από τη Rich Cooper απόχρωση, σκέφτηκα να φανώ συνεπής και να ζητήσω την αντίστοιχη συσκευή. Πριν περάσω στις λεπτομέρειες θα ήθελα να πω κάτι για το χρώμα. Το design της νέας συσκευής PULZE 2.0 σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη απόχρωση δημιουργούν ένα απόλυτα classy σε προκαλεί να πάρεις την απόλαυση στα χέρια σου.

Τι νέο όμως φέρνει το PULZE 2.0 και αναβαθμίζει την εμπειρία απόλαυσης του θερμαινόμενου καπνού; Αρχικά αυτό που αναζητούν πολλοί ενήλικες καπνιστές: τη μεγαλύτερη διάρκεια, τόσο της χρήσης της συσκευής όσο και της μπαταρίας. Η διάρκεια χρήσης της συσκευής φτάνει στα 5 λεπτά χωρίς μέτρημα εισπνοών και η γευστική εμπειρία είναι ομοιόμορφη από την πρώτη μέχρι και την τελευταία εισπνοή. Η μπαταρία του PULZE 2.0 δεν σε προδίδει, καθώς με 1 πλήρη φόρτιση χαρίζει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις. Αυτό θα πει νιώσε ελεύθερος και δεν σταματάμε εδώ, καθώς με τα 2 επίπεδα θέρμανσης (Standard και Eco) μπορείς να επιλέξεις την ένταση της γεύσης που επιθυμείς, πιο έντονη ή πιο διακριτική αντίστοιχα. Και όλα αυτά τα προσφέρει η μικρότερη * σε όλα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0.

Φυσικά, για να νιώσεις τη στιγμή μέσα από τη νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού χρειάζεσαι και τις μοναδικές iD γεύσεις. Η γκάμα τους πλούσια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κάθε ενήλικου καπνιστή, που άλλοτε προτιμά μια γευστική εμπειρία περισσότερο «καπνική (Βronze, Blue, Copper, Amber, Yellow) και άλλοτε περισσότερο φρουτένια (Watermelon, Berry) ή πιο δροσιστική (Ice, Polar).

 

DSC00155

 

Ακούγοντας τους Prestige να παίζουν ένα από τα τελευταία κομμάτια της βραδιάς, αποφάσισα να αποχωρήσω, έχοντας συζητήσει με ενθουσιασμό την προσωπική εμπειρία χρήσης του νέου PULZE 2.0. Κοίταξα το ρολόι μου, ήταν 22.30! Τέσσερις υπέροχες ώρες με γεύσεις, χρώματα και τον αποκαλυπτικό αέρα που φέρνει κάθε αλλαγή που κάνει την καθημερινότητα μας πιο απολαυστική.

* Έρευνα Imperial brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved