Τι κάνεις λάθος και δεν βγαίνουν ωραίες οι φωτογραφίες σου στο Instagram;

Υπάρχει κάτι που σου διαφεύγει και δεν είναι μόνο τα φίλτρα.

Είτε φωτογραφίζεις τη φάτσα σου είτε κάποιο πιάτο, σίγουρα οι φωτογραφίες σου είναι ένα στάδιο πιο κάτω από όλων των άλλων. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Μπορείς να καταλάβεις; Τι ακριβώς κάνεις λάθος; Ποιος είναι το πρόβλημα που σου διαφεύγει;

 

 
 

Πότε έγιναν όλοι επαγγελματίες στις φωτογραφίες και δεν το πήρες χαμπάρι; Εσύ γιατί έμεινες τόσο πίσω βρε αδερφέ; Κάτι πρέπει να κάνεις πολύ λάθος, δεν εξηγείται αλλιώς.

Αφράτες βάφλες με εντυπωσιακές μπάλες από παγωτό, πληθωρικές πίτσες και ζουμερά burgers, πολύχρωμα μπολ με φρούτα και γλυκά που στάζουν σοκολάτα. Οι δικές σου φωτογραφίες δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν καλές γωνίες, δεν έχουν τίποτα, μοιάζουν με τις φωτογραφίες που θα τράβαγε η γιαγιά σου που δεν έχει ιδέα από Insta.

Έρευνα: Γιατί βαριόμαστε τόσο πολύ τις ρομαντικές ταινίες;

Εμείς θα σου δείξουμε εδώ πως να τραβάς σωστές φωτογραφίες στο Insta και συγκεκριμένα μιλήσαμε με μερικούς ειδικούς με το food porn που ξέρουν πολύ καλά πως το κάνουν να φαίνεται όχι απλά νόστιμο αλλά πραγματικά αριστούργημα.

 

 
 

Δεν μπορεί, όλο και κάποιο λογαριασμό του Instagram θα ακολουθείς που ποστάρει εικόνες με φαγητό και σε κάνει να ζηλεύεις, απορώντας γιατί δεν μπορείς κι εσύ να βγάλεις παρόμοιες φωτογραφίες.

Διάβασε παρακάτω τι κάνεις λάθος όταν τραβάς φωτογραφίες στο Instagram:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved