Κοτόπουλο με μέλι και ουίσκι

Απλά, μεθυστικό.

Οι γιορτές είναι κοντά και προφανώς είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φτιάξεις στους φίλους κάτι διαφορετικό, γευστικό και κυρίως, εύκολο.

Κοτόπουλο με ουίσκι και μέλι, με άλλα λόγια. Kι αν δεν σε κοιτάξουν οι κολλητοί λες και είσαι ο Gordon Ramsay, να μην με λένε Πέτρο. 

Yλικά (για 6 άτομα)

6 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο και 6 φτερούγες
1 φλιτζ. ουίσκι
75 γρ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ματσάκια ρόκας
Αλάτι-πιπέρι

newego LARGE t 821 106858301

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ ανακατεύεις τα υλικά και βάζεις το κοτόπουλο μέσα να μαριναριστεί για 4 ώρες το λιγότερο
2. Ψήνεις είτε στη σχάρα, είστε σε αντικολλητικό τηγάνι
3. Σερβίρεις πάνω σε φύλα ρόκας, συνοδεύοντάς τα με σος από γιαούρτι (προαιρετικά)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved