Η αλήθεια είναι ότι, αν αράζαμε για κάμπινγκ στην καρδιά του δάσους, δεν θα μπαίναμε ποτέ στη διαδικασία να κάνουμε ένα τέτοιο πιάτο. Ναι οκ, είναι μακαρονάδα, αλλά εμείς έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας τα σπαγγέτι στην εξοχή. Κυρίως πεταμένα σε ένα τσουκάλι πάνω από τη φωτιά.
Είναι αρκετά χρονοβόρο, κουραζόμαστε και που το σκεφτόμαστε, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε και το παρακάτω: η διαδικασία της προετοιμασίας και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιεί ο σεφ του Almazan Kitchen, όχι μόνο σου ανοίγει την όρεξη, αλλά σε βάζει και στο τρυπάκι να δοκίμαζες να την φτιάξεις.
Ιδού λοιπόν το πιο λιγουρευτικό βίντεο της ημέρας. Που θα σε κάνει να αγαπήσεις την καρμπονάρα ακόμα και αν μαγειρεύεται στην καρδιά ενός ξέφωτου.