Casual, streetstyle, athleisure: Στο Mediterranean Cosmos υπάρχει ένα key item για κάθε γκαρνταρόμπα

Σύμφωνα με τη θρυλική σχεδιάστρια μόδας Edith Head, «το να αποκτήσεις μία σωστή γκαρνταρόμπα, είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι» και αν το καλοσκεφτείς, θα συμφωνήσεις απόλυτα. Θα συμφωνήσεις, διότι η ντουλάπα σου είναι κατά κάποιον τρόπο κάτι μέσα στο οποίο ζεις, οπότε πρέπει να ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής και το γούστο σου. Συνεπώς, αν θέλεις να αναδιαμορφώσεις το περιεχόμενό της, το στοιχείο για να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, δεν είναι άλλο από την καθημερινότητά σου.

Βλέπεις, αν η μέρα σου μοιράζεται ανάμεσα σε επαγγελματικά meeting και κάθιδρες προπονήσεις CrossFit, τότε ένα business casual ντύσιμο με athleisure λεπτομέρειες είναι αυτό που χρειάζεσαι για να είσαι πάντα στην «πένα». Βέβαια, αν είσαι ένας δραστήριος freelancer που στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει περιπετειώδεις βόλτες με το skate και τους κολλητούς του στα urban στέκια της πόλης, τότε το streetstyle είναι η πρόταση που θα «απογειώσει» τις επιμελώς ατημέλητες εμφανίσεις σου.

Σε κάθε περίπτωση, όποιο και αν θεωρείς πως είναι το στυλ ντυσίματος που σε εκφράζει περισσότερο, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα βρεις τουλάχιστον μία προσθήκη, για να αναβαθμίσεις το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας σου. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα key items που ξεχωρίσαμε. 

 

mc2

 

Το διαχρονικό cardigan που σε συντροφεύει στο γραφείο, τη βόλτα, την εξοχή

Θα χαρακτήριζες το στυλ σου κλασικό, αλλά comfy και σύγχρονο; Θέλεις να επενδύσεις σε ρούχα που μπορείς να φοράς παντού και πάντα, στο γραφείο, τις after work βόλτες και τις χειμερινές εξορμήσεις με τη σύντροφό σου; Τότε, ένα διαχρονικό cardigan δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Στο κατάστημα Oxford Company θα βρεις ένα σχέδιο σε regular fit γραμμή, το οποίο έχει μία ευκολοφόρετη, σκούρα μπλε απόχρωση που συνδυάζεται με πολλά ακόμη χρώματα, ενώ ταιριάζει άψογα με t-shirt, πουκάμισα, με τζιν, αλλά και υφασμάτινα παντελόνια.

 

mc3

 

Η απαλή, fleece μπλούζα που σε «αγκαλιάζει» με άνεση, όσο κινείσαι στην πόλη

Η απασχόλησή σου απαιτεί να βρίσκεσαι πολλές ώρες εν κινήσει; Μήπως περνάς τα Σαββατοκύριακα εξερευνώντας τις πιο hype συνοικίες της πόλης; Αν θέλεις σε όλες αυτές τις εμπειρίες να αισθάνεσαι άνετος και chill, να ξέρεις πως στο κατάστημα NΙΚΕ υπάρχει μία απαλή μπλούζα Nike Tech Fleece με κουκούλα, δηλαδή ένα item που σε προστατεύει από το κρύο, χωρίς να προσθέτει όγκο. Πρόκειται για ένα item που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, όχι μόνο επειδή θα σου προσφέρει carefree look, αλλά επειδή έχει μία statement απόχρωση Viva Magenta, η οποία έχει ανακηρυχθεί το χρώμα της χρονιάς για το 2023.

 

mc4

 

Η ζακέτα που «ξεκλειδώνει» ευρηματικούς, all day, layering συνδυασμούς

Αν θέλεις να εξελίξεις τα casual look που σε συντροφεύουν τις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο ή βολτάρεις με την παρέα σου, με μερικούς layering συνδυασμούς, δηλαδή βάζοντας το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, ταιριάζοντας υφές, αποχρώσεις και σχέδια μεταξύ τους, μπορείς να τα καταφέρεις. Ωστόσο, για να το πετύχεις, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα key items, όπως η ανδρική ζακέτα που μπορείς να βρεις στο κατάστημα Intimissimi Uomo, η οποία είναι κατασκευασμένη από modal και μετάξι, ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική της ποιότητα. 

 

mc5

 

Το after shave tonic με «νότες» λεμονιού που αναζωογονεί την επιδερμίδα σου

Αν το ξύρισμα είναι μία αναπόσπαστη «ιεροτελεστία» της καθημερινότητάς σου, μία συνήθεια που σε ανανεώνει και σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα, μην χάσεις την ευκαιρία να την αναβαθμίσεις, προσθέτοντας ένα paraben free, vegan προϊόν στο μπάνιο σου. Ο λόγος, φυσικά, για το Paul Mitchell Mvrk Skin Tonic, το after shave που μπορείς να βρεις στο κατάστημα Culter Barber Shop. Πρόκειται για ένα προϊόν που καταπραΰνει, ανακουφίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, περιέχει ένα εκχύλισμα από μέντα, αγαύη και λεμόνι, ενώ μπορείς να το ελαφρώσεις κάνοντας ελαφρύ μασάζ στην επιδερμίδα σου.

 

mc6

 

Το all time classic δερμάτινο jacket που δεν θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου

Ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις σε ένα καινούργιο πανωφόρι, το οποίο θα μπορείς να φοράς μέχρι και την άνοιξη; Τότε, ένα δερμάτινο, suede jacket σε μία camel απόχρωση, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δώσεις χαρακτήρα ακόμη και σε έναν κατά τα άλλα basic σύνολο. Στο κατάστημα Massimo Dutti υπάρχει ένα σχέδιο με mao γιακά, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ένα denim και με τα sneakers σου, δημιουργώντας ένα smart casual look, το οποίο θα σε συντροφεύει με μοναδική άνεση και στυλ, από το πρωί έως το βράδυ. 

 

mc7

 

Ένα ζευγάρι παπούτσια που οδηγεί τα βήματά σου σε μία στυλάτη καθημερινότητα

Κακά τα ψέματα. Ένα ποιοτικό και ανθεκτικό ζευγάρι παπούτσια είναι «το Α και το Ω» για να διαμορφώσεις μία πραγματικά λειτουργική γκαρνταρόμπα. Πού θα το βρεις; Στο κατάστημα GEOX, καθώς εκεί υπάρχει ένα μοντέρνο, αδιάβροχο ζευγάρι μποτάκια που ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση. Χάρη στη διχρωμία από ταμπά και μαύρο που διαθέτουν τα συγκεκριμένα παπούτσια, σου δίνουν τη δυνατότητα να τα συνδυάσεις με πολλά από τα items που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και να τα επιλέξεις για μία πρωινή, αλλά και για μία βραδινή εμφάνιση.

 

mc8

 

Ένα άνετο και straight hoodie για εσένα που έρχεσαι… straight from the hood

Δεν χρειάζεται να είσαι πιστός ακόλουθος του streetstyle για να επενδύσεις στην άνεση και τη ζεστασιά που σου προσφέρει ένα hoodie. Ωστόσο, δεν υπάρχει hoodie που μπορεί να συγκριθεί με το comfy σχέδιο που θα ανακαλύψεις στο κατάστημα Dirty Laundry. Πρόκειται για ένα ρούχο που έχει μία ξεχωριστή vintage grey απόχρωση και μία απαλή υφή, η οποία θα «αγκαλιάζει» με στυλ τη σιλουέτα σου κάθε φορά που θα βγαίνεις straight from the hood! Ναι, είναι τόσο άνετο που είναι βέβαιο πως η σύντροφός σου θα θέλει να το κάνει δικό της. 

 

mc9

 

Εναλλακτικά, αν είσαι λίγο περισσότερο του smart casual στυλ, παρά του streetstyle, καλύτερα να επιλέξεις το φούτερ Trussardi που υπάρχει στο κατάστημα Κανελλόπουλος Fashion. Το συγκεκριμένο item έχει κουκούλα και μία statement στάμπα στο μπροστινό μέρος, ενώ μπορεί να ενταχθεί ακόμη και σε μία λίγο πιο athleisure εμφάνιση. 

 

mc10

 

Ένα πουπουλένιο μπουφάν που σε κρατάει ζεστό τις κρύες μέρες του χειμώνα

Τις μέρες που το κρύο γίνεται λίγο πιο έντονο και πρέπει να ντυθείς σαν το… κρεμμύδι για να είσαι άνετα, το πουπουλένιο μπουφάν που υπάρχει στο κατάστημα Rodanos, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για να μην χάσεις το στυλ σου. Πρόκειται για ένα μπουφάν που αξίζει μία θέση σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα, ανεξάρτητα από το στυλ του ιδιοκτήτη της, καθώς είναι το απαραίτητο item για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεσαι: Στον δρόμο, το γραφείο, σε έναν χειμερινό προορισμό με την παρέα σου.

 

mc11

 

Το μονόχρωμο πλεκτό που απαντά με στυλ στην ερώτηση «τι να φορέσω;»

Δεν έχει σημασία αν κατατάσσεις το στυλ σου στην κατηγορία casual, streetstyle ή athleisure, καθώς υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα items, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Ένα από αυτά είναι ένα απλό, αλλά ποιοτικό, μονόχρωμο πλεκτό zip, με regular γραμμή. Μάλιστα, στο κατάστημα Navy & Green μπορείς να βρεις ένα πλεκτό σχέδιο με αγγλική πλέξη και αποσπώμενη κουκούλα, κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, δηλαδή την προσθήκη που θα αποτελεί πάντα την καλύτερη απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω;»

 

mc12

 

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Πραγματοποίησε σύντομα μία επίσκεψη στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, για να ανακαλύψεις τα key items που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα σε βοηθήσουν σταδιακά να βελτιώσεις το στυλ σου!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του Mediterranean Cosmos ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved