Μήπως τελικά η γυναικεία γκρίνια δεν είναι τόσο αρνητική ;

Μήπως η υπερβολική ησυχία βλάπτει;

 

Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει αν έχει υπάρξει άντρας σε αυτό τον πλανήτη που να μην το έχει πει στην κοπέλα του ή στη σύζυγό του «πω, πω γκρίνια!». Υπάρχουν βέβαια και ένα σωρό άλλες εκφράσεις τύπου «πάλι βρήκες λόγο να γκρινιάξεις;», «ξεκίνησες πάλι» και καμία φορά χρησιμοποιείται και ένα παραδοσιακό γλυκό ψωμί γνωστό ως «τσουρέκια». Κύριοι, θα ήθελα να σας πω πώς όταν σταματήσει η κοπέλα σου να σου γκρινιάζει και δεν εννοώ όταν ξεπερνά τα όρια άνευ λόγου, αλλά όταν σου λέει τι την ενοχλεί που εσύ το μεταφράζεις σαν γκρίνια τότε μάλλον δεν είναι πολύ καλά τα νέα για εσένα.

Γιατί τα ραντεβού έχουν γίνει χειρότερα από ποτέ;

Όλες το ξέρουν και θα έπρεπε να το ξέρεις και εσύ ότι όταν σου γκρινιάζει η βαθύτερη αιτία είναι το ενδιαφέρον. Είναι ο λόγος πώς πίσω από την γκρίνια της είναι κρυμμένη μια απογοήτευση και ένα ενδιαφέρον, όταν λοιπόν πάψει να απογοητεύεται και να ενδιαφέρεται δεν θα σου ξανά γκρινιάξει. Είναι πολύ απλά τα πράγματα παιδιά, η γκρίνια προκύπτει ως ενδιαφέρον και όχι μέσο πίεσης άσκησης. Όταν δεις την κοπέλα ή τη γυναίκα σου να μην ασχολείται με θέματα που σας αφορούν και άλλοτε την πείραζαν, τα «καμπανάκια» έχουν αρχίσει να χτυπάνε.

Οι άνδρες βαρέθηκαν το Instagram και φλερτάρουν από κοντά

Όταν μία γυναίκα μένει σιωπηλή τις περισσότερες φορές έχει αρχίσει να ξενερώνει αν δεν το έχει ήδη κάνει. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι αν δεν σου γκρινιάζει τότε κάτι έχει ξεκινήσει να πηγαίνει λάθος, φράσεις όπως «Άστο» «Δεν πειράζει» είναι μερικές από εκείνες που θα έπρεπε να σε προβληματίζουν, καθώς υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει και πολύ ενδιαφέρον και βασικά απογοήτευση.

Για αυτό, αν αρχίζεις και βλέπεις υπερβολική ησυχία από την άλλη πλευρά, ίσως θα έπρεπε να προβληματιστείς, αφού το ενδιαφέρον της αρχίζει και μετατοπίζεται για κάπου αλλού. Οπότε όσο παράδοξο και να σου φαίνεται η γκρίνια είναι ένα δείγμα ενδιαφέροντος, οπότε με την υπερβολική ησυχία θα ακολουθήσει η φράση «Άσε τίποτα». Ίσως την επόμενη φορά να μπορέσεις να καταλάβεις πίσω από τις λέξεις.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved