4 tips για να σου κάνει πάντα «κούκου»

Ο ψαγμένος, την στυτική δυσλειτουργία δεν τη φοβάται.

Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι ντροπή. Είναι μία κατάσταση η οποία αντιμετωπίζεται με θεραπεία και η οποία μπορεί να αποφευχθεί αν κάνεις τα κατάλληλα βήματα. Τα περισσότερα είναι απλά: άσκηση, καλή διατροφή και μακριά από το άγχος.

Εμείς σου τα μαζέψαμε όλα εδώ πριν προλάβεις να πανικοβληθείς.

 

Αρχικά πρόσεχε τι τρως και γυμνάσου

Θα στο πούμε τόσο απλά, όσο απλά το λένε και οι γιατροί: οι άντρες με διαβήτη και καρδιοαγγειακές παθήσεις, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία. Ξεκινά λοιπόν να κάνεις τα πιάτα σου «πολύχρωμα», με πολλά λαχανικά δηλαδή για να συνοδεύουν τα γεύματά σου και μπόλικα φρούτα. Τέλος, μην ξεχνάς την άσκηση. Κρατάει την καρδιά σε ρυθμό και σε βοηθάει να διατηρήσεις το βάρος σου. Θυμήσου λοιπόν: χαρούμενη καρδιά σημαίνει χαρούμενο πέος.

Πίεση και χοληστερόλη μένουν χαμηλά

Από το άγχος, το ξέρεις και εσύ, προκοπή δεν πρόκειται να δεις. Το θέμα είναι πως το στρες δεν καταστρέφει μόνο την ψυχική σου υγεία, αλλά και το ίδιο σου το σώμα. Πιο συγκεκριμένα, η υψηλή αρτηριακή πίεση και η χοληστερίνη, βάζουν «τρικλοποδιά» στην κυκλοφορία του αίματος, καταστρέφοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Με αυτόν τον τρόπο  βέβαια, σαμποτάρεται και η ροή του αίματος προς το πέος. Κοινώς, δεν σου σηκώνεται ούτε με γερανό.

Ασκήσεις για την πτώση του άλλου

Οι ασκήσεις Kegel δεν είναι πλέον κάτι το άγνωστο στο κοινό. Με τις συσπάσεις, βοηθούν τους μύες της πυελικής περιοχής σου να γυμναστούν και οι σεξολόγοι τις συστήνουν κυρίως για να αυξήσει κανείς τον…χρόνο παραμονής του στο κρεβάτι. Παρ’ όλα αυτά, οι ασκήσεις είναι το ίδιο χρήσιμες ώστε να εξασφαλίσουν να μην σου πέσει ποτέ στο πάτωμα.

Με την τεστοστερόνη σου τι γίνεται;

Πέρα από τις καρδιακές παθήσεις, την χοληστερίνη και την πίεση από το άγχος, άλλος ένας κύριος λόγος που παρατηρείται στυτική δυσλειτουργία, είναι τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Παρότι η σχέση της με την στύση είναι περίεργη, αν παρατηρήσεις τα επίπεδά της να πέφτουν κατακόρυφα μετά τα 40 (σ.σ.: ο μέσος όρος πτώσης που έχει παρατηρηθεί σε αυτή την ηλικία, είναι 1.3% ανά έτος), καλό θα ήταν να μιλήσεις με έναν γιατρό.  



©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved