Ανοιξιάτικο grooming: Τρία πράγματα που πρέπει να ξεκινήσεις να προσέχεις

Μην αφήσεις τον εαυτό σου στο έλεος του ήλιου και της ζέστης. Ξεκίνα από σήμερα.

Και ζέστη και ήλιος και ιδρώτας. Ναι αγαπάς το καλοκαίρι, αλλά το δέρμα και το σώμα υποφέρουν. Οπότε ξεκίνα μια ρουτίνα καθημερινής περιποίησης, για να είσαι πάντα σένιος.

 

 

1. Αντηλιακό

Τα έχουμε ξαναπεί αλλά θα τα υπενθυμίσουμε για τους δύσκολους. Το αντηλιακό δεν είναι μόνο για την παραλία. Το δέρμα σου είναι ευαίσθητο απέναντι στις ακτίνες του ήλιου, ακόμα και τις ημέρες που κινείσαι μέσα στην πόλη. Τώρα που ο καιρός ανοίγει και ζεσταίνει, φρόντισε να εφαρμόζεις ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας – και ειδικά αν έχεις ελιές.

2. Ενυδατική

Κοροϊδεύεις ε; Όμως η ενυδατική είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο πρόσωπο σου με την καθημερινή έκθεση στον ήλιο, που το κάνει θαμπό και ξηρό. Αρχικά πρέπει να βρεις την ενυδατική που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σου και κατόπιν να την βάζεις μετά από πλύσιμο. Γιατί διαφορετικά θα γκρινιάζεις για σπυράκια και κηλίδες.

3. Αποσμητικό

Ό,τι έχεις ακούσει για την καθαριότητα και ότι είναι μισή αρχοντιά είναι λάθος. Είναι ολόκληρη αρχοντιά. Το αποσμητικό όμως θέλει και καθαρό σώμα. Σε σημεία λοιπόν που γνωρίζεις ότι η εφίδρωση είναι έντονη, μασχάλες δηλαδή, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα, ένα roll on σε συνδυασμό με body spray, είναι η συνταγή της επιτυχίας. Και για σένα και για τους τριγύρω σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved