Associated Press H διατροφή για να γίνεις Μπάτμαν δεν είναι για όλους

 Ούτε ο ίδιος ο Bruce Wayne δεν θα ήθελε από τον Pattinson τέτοια στέρηση.

Ο Robert Pattinson μίλησε για τη φρικτή ρουτίνα διατροφής που έπρεπε να υποβληθεί για να αποκτήσει την απαιτούμενη φόρμα για το The Batman, η οποία περιλαμβάνει την κατανάλωση μόνο αλατισμένων βραστών πατατών για ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο. Σκέτος Σαολίν μοναχός ο Robert μας, είδες τι κάνει η θέληση να γίνεις άνθρωπος νυχτερίδα; Όλα μπορείς να τα πετύχεις, ακόμη και να τρως μόνο πατάτες με αλάτι. Κόλαση σκέτη. Τώρα, δεν είναι και κάτι πολύ καινούργιο για τους αστέρες του κινηματογράφου να παχαίνουν, να ρίχνουν πολλά κιλά, να χτίζουν μυϊκό όγκο ή να αλλάζουν την εμφάνισή τους με οποιονδήποτε τρόπο για έναν ρόλο. Οι άνθρωποι για να πάρουν το ρόλο κάνουν τα πάντα, πόσο μάλλον για ρόλους σαν αυτούς του Batman.

Christian Bale: Πώς η διατροφή του στο Machinist παραλίγο να του κοστίσει την ζωή

 
 

Σκεφτείτε τον Christian Bale στο The Machinist ή στο Batman Begins ή βασικά σκεφτείτε όλες τις ταινίες του. Κι αυτός έχει κάνει ακραία πράγματα για να γίνει ο ρόλος που θέλουν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες. Φυσικά ο Bale λατρεύει πραγματικά να υφίσταται μια ακραία φυσική μεταμόρφωση για τους ρόλους του, αλλά δεν είναι ο μόνος που κάνει τέτοια πράγματα. Ένα τέτοιο άτομο είναι και ο Pattinson. Για τον ρόλο του ως Batman, αναγκάστηκε να συσσωρεύσει πολλούς μύες και βάρος για να "κατοικήσει" σωστά στη στολή νυχτερίδας από PVC. Έχει σθένος το παιδί και σίγουρα δεν το έκανε από πείνα.

Είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν του άρεσε ιδιαίτερα η ιδέα, αφού μίλησε για τα «ύπουλα» πρότυπα που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι άνδρες ηθοποιοί για να πάρουν μέρος σε μια ταινία. Σωστός και politically correct o Robert. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να επισημάνουμε ότι υπάρχουν μερικά γελοία και απαιτητικά πρότυπα στα οποία οι άνθρωποι αναγκάζονται να ενδώσουν στο Χόλιγουντ και όχι μόνο. Αλλά τι να κάνεις τώρα, ο Batman είναι φέτες από το κόμικ, θα τον κάνουμε τώρα εμείς σαπιοκοιλιά; Δεν γίνεται.

 

 
 

Σε μια συνέντευξη του ο σταρ του Twilight είπε: “Είναι τρομερά δύσκολο να τρως κάθε μέρα βραστές πατάτες. Δεν ήταν εύκολο”. Ο ίδιος λέει όμως πως πάντα είχε καλή σχέση με το σώμα του και πως του ήταν δύσκολο να το ταλαιπωρεί για τις ανάγκες του ρόλου. Δεν ήταν όμως δυνατόν να το αποφύγει. “Το να τρως επί μία βδομάδα μόνο πατάτες με αλάτι είναι δύσκολο γιατί μπαίνεις σε μία φάση διαλογισμού. Είναι πράγματι σαν να είσαι μοναχός από το Θιβέτ”.Για όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων του Batman έπρεπε να προσέχει πολύ τη διατροφή του. Έτσι είναι όμως, αν είσαι καλός ηθοποιός τότε πρέπει να έχεις και όλο το "πακέτο" του σθένους να παίξεις με το σώμα σου αλλά και το πνεύμα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved