Διαγωνισμός: Τα «βήματα» για να απολαύσεις την avant-première της ταινίας «Ο Κασκαντέρ»

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Έχουμε μια αδυναμία στον Ryan Gosling. Είναι αστείος, είναι όμορφος, έχει φοβερό στυλ και δεν «κολλάει» πουθενά. Για να μην αναφέρουμε ότι διαλέγει ρόλους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, οπότε δεν τυποποιείται. Άρα τι κάνει; Εξελίσσεται.

Πριν λίγους μήνες χαρήκαμε που έφτασε να είναι ξανά υποψήφιος για βραβείο Oscar με τη Barbie, μετά το La La Land και περιμέναμε με ανυπομονησία το επόμενο «βήμα» του. Να που ήρθε ο καιρός να τον θαυμάσουμε στην ταινία Ο Κασκαντέρ, σε σκηνοθεσία του David Leatch (μεταξύ άλλων, Bullet Train και Deadpool 2) και σε σενάριο του Drew Pearce (Hobbs & Shaw). Η ταινία έχει εμπνευστεί από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των 80’s (δεν είχες γεννηθεί τότε, ούτε εμείς δηλαδή) και είναι γεμάτη έντονες σκηνές δράσης.

Αν δεν βλέπεις και εσύ την ώρα να δεις μια -καθόλου βαρετή- ταινία, με έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ηθοποιούς των τελευταίων χρόνων στον πλανήτη Hollywood, τότε δεν μένει παρά να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram. Τα «βήματα» είναι εξαιρετικά απλά και τα διαβάζεις λίγο πιο κάτω.

 

 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 έως τις 26 Απριλίου και σε βάζει στην κλήρωση για να κερδίσεις μία από τις 20 διπλές προκλήσεις στην avant-première της ταινίας «Ο Κασκαντέρ», η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 20.00, στη μεγάλη αίθουσα του Κινηματογράφου Αθήναιον. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr και τον λογαριασμό της εταιρείας Tanweer Greece στο Instagram, καθώς και να tagάρεις έναν φίλο σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Έτσι, ίσως είσαι εσύ ένας από τους είκοσι τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν έναν Ryan Gosling... φωτιά, σε διάφορες περιπέτειες και μάλιστα, πολύ πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, στις 6 Μαΐου.

 

kaskanter1

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Ryan Gosling πρωταγωνιστεί ως Colt Seavers, έναν μπαρουτοκαπνισμένο κασκαντέρ που έχει αποχωρήσει από το επάγγελμα εδώ κι έναν χρόνο, για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία. Παρασύρεται, όμως, και επιστρέφει ξανά στην υπηρεσία όταν εξαφανίζεται ο σταρ μίας υπερπαραγωγής, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του Jody Moreno, την οποία υποδύεται η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Emily Blunt (Οπενχάιμερ, Ένα Ήσυχο Μέρος).

Όσο η αδίστακτη παραγωγός της ταινίας Gail Meyer, η γνωστή από το Ted Lasso Hannah Waddingham, προσπαθεί, με διάφορους ελιγμούς, να αποκρύψει την εξαφάνιση του σταρ Tom Ryder (ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Aaron Taylor-Johnson), από το στούντιο και τους δημοσιογράφους, ο Colt εκτελεί τις πιο εξωφρενικά επικίνδυνες σκηνές της ταινίας ενώ προσπαθεί, με ελάχιστη επιτυχία, να κερδίσει ξανά την καρδιά της Jody. Αλλά καθώς το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του σταρ περιπλέκεται, ο Colt θα βρεθεί παγιδευμένος σε μία νοσηρή και εγκληματική υπόθεση που θα τον ωθήσει στο χείλος του γκρεμού και σε συνθήκες πιο ακραίες από οποιαδήποτε επικίνδυνη σκηνή.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved