Μυστήριο στην Αθήνα με τις πολύχρωμες μπάλες στην Ερμού

Μόνο στο Ratpack θα μάθεις την αλήθεια που κάποιοι δεν αφήνουν να λάμψει.

Είμαι δημοσιογράφος, κυνηγάω την είδηση όπως ο Τζον Σνόου τους White Walkers και επειδή το Ratpack βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης δεν θα επιτρεπόταν να μένει πίσω στις εξελίξεις.

Πρωί πρωί κατηφορίζω από μετρό Συντάγματος προς Ερμού και ξαφνικά αντικρύζω ένα παράξενο θέαμα. Τεράστιες πορτοκαλί, πράσινες, μπλε και κόκκινες μπάλες παντού. «Τι είναι τούτο;» αναρωτήθηκα, αλλά ο ρεπόρτερ δεν αναρωτιέται, ο ρεπόρτερ ερευνά. Δηλαδή πρώτα αναρωτιέται και μετά ερευνά και μετά διασταυρώνει, αλλά τώρα δεν θα κάμνουμε εδώ μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Δεν θα στο κρύψω, το πρώτο που τσέκαρα ήταν οι υπόνομοι. Κόκκινες μπάλες à ΙΤ à Πενιγουάιζ à κλόουν που κρύβεται στους υπονόμους.

Τίποτα δεν βρέθηκε, ούτε ο Πένιγουάιζ, ούτε ο Μπόζο, ούτε κανείς. Δεν πέρασαν δύο στιγμές, όταν κατάλαβα ότι λάθος πήγα να κατηγορήσω τη συμπαθή επαγγελματική ομάδα των κλόουν (παρά το γεγονός ότι ο τίτλος «ΣΟΚ: Άρρωστος κλόουν τρομάζει περαστικούς στην Ερμού» θα έριχνε λιγάκι το ίντερνετ) διότι κανείς στην Ερμού δεν έδειχνε τρομοκρατημένος. Άσε που έβλεπα και άλλες μπάλες, κίτρινες και λαχανί.

DSC 9768

Η όλη σκηνή θύμιζε λίγο πάρτι: οι έκπληκτοι περαστικοί, Αθηναίοι και τουρίστες, φωτογραφίζονταν και έβγαζαν selfies μπροστά στις μπάλες, έπαιζαν μαζί τους, γελούσαν, διασκέδαζαν.

Εμένα αυτά μου φαίνονται μυστήρια αρκετά. Κι αν είναι μηνύματα από κάποιον εξωγήινο πολιτισμό; Και αν είναι σαν αυτά τα σημάδια που είχαν αφήσει οι εξωγήινοι στον «Οιωνό»;

Και αν δεν με πιστεύεις, μπορείς να κατέβεις και εσύ μέχρι το Κέντρο και να τα δεις όλα αυτά με τα μάτια σου.

Κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την φαινομενικά αθώα κίνηση και οι ρεπόρτερ του Ratpack δεν πρόκειται να το κουνήσουν από την καρδιά των γεγονότων μέχρι να διαλευκάνουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν την αλήθεια. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved