Assosiated Press Ακούγεται κάτι για comeback των Linkin Park και μας πιάνει τρέμουλο

Υπάρχει τελικά ζωή για το συγκρότημα χωρίς τον Chester; O χρόνος θα δείξει.

Σαφώς και ο Chester Bennington είναι μια μοναδική φιγούρα στην ιστορία της μουσικής και των Linkin Park συγκεκριμένα που δύσκολα θα αναπληρωθεί. Ο θάνατός του σαφώς και αποτέλεσε σημαντικό λόγο που το συγκρότημα παραμένει ακόμα και σήμερα ανενεργό, έχοντας εστιάσει σε επανακυκλοφορίες αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό.

Chester Bennington: Όταν η κατάθλιψη κέρδισε το ταλέντο

Μόνο που σύμφωνα με το Billboard, προκύπτει ότι οι Linkin Park απλώς βρίσκονται σε κατάσταση ανασύνταξης και ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά στο προσκήνιο, με γυναίκα τραγουδίστρια.

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα η εταιρεία που κλείνει τις συναυλίες του συγκροτήματος έχει βγει στη γύρα και τσεκάρει την ατζέντα της όσον αφορά τις εμφανίσεις των Linkin Park μέσα στο 2025. Μάλιστα, στην περιοδεία περιλαμβάνεται και φεστιβάλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης, ότι στην μπάντα θα βρίσκονται οι Mike Shinoda, Brad Delson και Dave Farrell, ενώ ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τον ντράμερ -ούτε λέξη για τους Rob Bourdon ή Joe Hahn- όπως και για το όνομα της τραγουδίστριας. Ή μήπως την(τον) βρήκαν;

Για να δούμε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved