Εδώ την είπε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μπροστά σε ποιον θα χαμπαριάσει;

Δεν πα να έχει ύψος λιγότερο του ενός μέτρου (99 εκατοστά είναι ο άτιμος) και βάρος περίπου 16 κιλά, ο Χασμπουλά Μαγκομέντοφ δεν χαμπαριάζει και τη λέει σε όλους, σαν τα τσιουάουα που βλέπουν μολοσσούς και εξαγριώνονται στο γάβγισμα, μένει τώρα να δούμε αν μπορεί και να «δαγκώσει» (σ.σ. να πλακώσει). Εδώ που τα λέμε και εμείς άμα είχαμε τις πλάτες του αήττητου πρωταθλητή του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ θα ήμασταν πιο ελαστικοί και χωρίς φίλτρα σε κάθε μας τσαμπουκά.

Εδώ ο Χάσμπι δεν δίστασε να τα βάλει με τον Liver King, τι συζητάμε τώρα.

Και για να τα λέμε όλα, έχει ανοίξει και μπιφ με τον Κόνορ Μαγκρέγκορ:

 

 

Ξέρουμε καλά πως με όποιον και αν μπει στο ρινγκ ή το κλουβί ο μικρός «Χάσμπι» θα βγει ακόμα πιο μικρός από τις φάπες (εκτός και αν τις παίξει Αμπντού Ρόζικ που τσακώνονται συχνά), ωστόσο με τέτοιο τιμ να τον ακολουθεί κανείς δεν θα φτάσει μέχρι το κλουβί για να τον πλακώσει. Ίσως αυτό σκέφτηκε όταν είπε ότι «είμαι πιο διάσημος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο» σε συνέντευξή του στο «Sundae Conversation».

Εδώ που τα λέμε ο CR7 εχει άλλα μεγάλα προβλήματα τελευταία στη Σαουδική Αραβία. 

Αν πάντως συνεχίσει να είναι τόσο τσαμπουκαλεμένος εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί του, ελπίζοντας παράλληλα να τα βάλει με ορισμένους πραγματικά μισητούς τύπους οι οποίοι πρέπει να μπουν στη θέση τους.

Αυτούς που διαλέξαμε και αναλύουμε στο παρακάτω άλμπουμ:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved