IMDB Το ατέρμονο γέλιο με την ζηλιάρα του Safe Sex

Όταν η Άννα Παναγιωτοπούλου επισκίαζε και το περίφημο "καίγομαι κύριε Φαίδωνα". 

Ποιος χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις όταν μιλάει για την Άννα Παναγιωτοπούλου; Μιλάμε άλλωστε για τη Χριστίνα του Ντόλτσε Βίτα όσων υπήρξαν παιδιά στα 90's, ή την υπεύθυνη του μονταζ για τους νεότερους στο Αυστηρώς Κατάλληλο.

 

 

Γενικώς, έχουμε άπειρους λόγους να θυμόμαστε την υπέροχη ηθοποιό, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 76 ετών.

 

 

Ακόμα γελάω με τη ζηλιάρα του Safe Sex

Όταν μιλάμε για την ταινία-επανάσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου όλοι θυμόμαστε την ατάκα που χαρακτήρισε το φιλμ, το περίφημο "καίγομαι-καίγομαι", ωστόσο, ποιος είπε ότι εκείνη η ταινία δεν είχε και άλλους τρόπους να σε τραβήξει πέρα από τα ξεστρατήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου; Και ένα εξ αυτών ήταν η συμμετοχή της Άννας Παναγιωτοπούλου ως ζηλιάρας συντρόφου του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου. 

Ο γόης, Δρ. Απόστολος που τον θέλουν όλες από τη μία και η ζηλιάρα, Ρένα που τον παρακολουθεί σαν πιστός ντετέκτιβ προκειμένου να τον πείσει να μην τη χωρίσει από την άλλη. Είτε βρίσκεται στο γραφείο, είτε στο αυτοκίνητο, η Ρένα είναι πάντα εκεί παρούσα, σαν προάγγελος των μεταμφιέσεων του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ. ως Σέρλοκ Χολμς.

 

 

Μπορεί όλη μας η προσοχή να ήταν στο τι θα κάνει τελικά η Ρένια Λουιζίδου, αλλά η Άννα Παναγιωτοπούλου κατάφερε, κάνοντας απλώς το κέφι της, να ανεβάσει τα ντεσιμπέλ του χιούμορ.

Άλλωστε τι είναι μια ταινία για σεξ, χωρίς το χιούμορ; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved