Intime Φωτάρα εσύ superstar

Το “αγόρι της Ελένης Βουλγαράκη” είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στην Ελλάδα. Αν δε μας πιστεύετε, ρωτήστε τους Βίντα - Μουκουντί να σας πουν γνωμούλα.

Μάλλον κάτι έκανε σωστά η Ελένη Βουλγαράκη το προηγούμενο διάστημα και ο Φώτης Ιωαννίδης εμφανίζεται σε φουλ φόρμα στην τελική ευθεία των playoffs. Αυτή πρέπει να είναι η -όχι και τόσο- λογική απάντηση σε όλους όσοι ισχυρίστηκαν γύρω στον Φεβρουάριο πως θα τον ξεζουμίσει, θα του κόψει την μπάλα και άλλα τέτοια θλιβερά κλισέ. Οι προπονητές του πληκτρολογίου, οι οποίοι θεωρούν πως κατέχουν την απόλυτη γνώση και το αλάθητο του Πάπα, πήγαν για άλλη μία φορά στον κουβά. Τι πιο σύνηθες να συμβεί.

Ας τους αφήσουμε όμως στην “κιτρινίλα” τους και ας εστιάσουμε στα όμορφα. Το βράδυ της Τετάρτης στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, ο Φώτης Ιωαννίδης πρόσφερε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό μία καταπληκτική παράσταση. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Πορτογάλου, Κλαούντιο Περέιρα, ο 24χρονος στράικερ θα έπρεπε να παραμείνει στο ποδοσφαιρικό παλκοσένικο για ένα καθολικό χειροκρότημα. Υπόκλιση από φίλους και αντιπάλους. 

 

 

Είναι από εκείνες τις κλασσικές περιπτώσεις, που το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό σνομπάρει τα παιδιά του. Δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό στο να γοητευτούμε από έναν καταξιωμένο αθλητή που έρχεται να τιμήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ πιο όμορφο στο να βλέπεις ένα παιδί από τη Λιβαδειά να ωριμάζει μέρα με τη μέρα, να φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας σου, να γίνεται ηγέτης και να φτάνει η βραδιά της απόλυτης αποθέωσης. Αν θεωρείτε πως υπάρχει κάποιος βερμπαλισμός στα γραφόμενα, τότε ρωτήστε τους Βίντα - Μουκουντί, να σας πουν την γνωμούλα τους. Ή εναλλακτικά ας αφήσουμε τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, να πει αυτά που θα έπρεπε να γνωρίζουμε ήδη. 

 

 

Τι έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης στα 100 λεπτά που βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας; Τα πάντα. Γκολ, pressing, σπριντ, ντρίμπλες, ανοίγματα, κοντρόλ. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν “λευκό Αντριάνο”, άλλοι τον παρομοίασαν με τον Ρονάλντο (τον παλιό, το Φαινόμενο. Ελένη αν σκεφτεί να κάνει και το ίδιο κούρεμα, σε παρακαλώ, μην τον αφήσεις), ενώ οι πιο μετριοπαθείς με τον Μάρκους Μπεργκ. Στη χώρα που τα συναισθήματα κινούνται σε ρυθμούς ανανσέρ, είναι πολύ εύκολο να γίνεις το θύμα της υπερβολής και της απαξίωσης. 

Ο Φατίχ Τερίμ έχει ακόμα μία τελευταία ζαριά

Αλλά ο άνθρωπος με το νούμερο “7” στην πλάτη, είναι άνιωθος. Έχει πανηγυρίσει 21 γκολ σε 38 ματς και σιγά μη σταματήσει εκεί. Το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το πότε θα έρθει εκείνη η πρόταση που θα τον αναγκάσει να φτιάξει βαλίτσες και να μας χαιρετήσει. Σε πιάνει μία μελαγχολία στην σκέψη πως δε θα τον ξαναδείς με τη φανέλα της ομάδας σου αλλά μέσα σου χαίρεσαι για την εξέλιξη αυτού του παιδιού. 

 

 

Οπότε ας τον απολαύσουμε, ας τον χαρούμε, διότι ο Φωτάρας αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που η πλειοψηφία λοιδωρεί μετά τον αποκλεισμό από την εθνική Γεωργίας. Μήπως φταίει και γι’ αυτό η Ελένη Βουλγαράκη;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved