Ο άντρας Teaser είναι αυτό που δεν θες να γίνεις ποτέ

Απλώς για άνευ λόγου επιβεβαίωση, χάνεις την αξιοπρέπειά σου.

 

Υπάρχουν «κατηγορίες» και «κατηγορίες» αντρών που μπορείς να γνωρίσεις στο φλερτ, αλλά αυτός ο τύπος είναι σκέτη ταλαιπωρία. Πραγματικά είναι εκείνος, που και δεν θέλει τίποτα και που και τον χρόνο σου ξοδεύει, κάνοντας ότι ενδιαφέρεται. Και ο λόγος; Εκείνος και η επιβεβαίωση του το γνωρίζουν. Ξέρει ότι ο άλλος μπορεί να έχει κάποια συναισθήματα για εσένα και ενώ μπορεί να μην θέλεις τίποτα από εκείνο το άτομο, θα τον στριφογυρνάς.

Πότε θα καταλάβεις ότι το κορίτσι απλά δεν ενδιαφέρεται

 

 

Επιζητά την προσοχή σου χωρίς να σημαίνει ότι την θέλει κιόλας. Κουράστηκα και που το έγραψα, αφού ουσιαστικά δεν θέλει τίποτα και κάνει σαν να θέλει. Πώς να μπω στα άδυτα της ψυχής αυτού του άντρα για να καταλάβω τι φταίει. Μπορείς να τον πεις νάρκισσο, ανασφαλή, «παιδί» -αλλά εγώ θα του κάνω ψυχογράφημα; Το αποτέλεσμα μετράει.

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που έχεις καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και θα αρχίσεις να «κόβεις λάσπη» το οποίο είναι πολύ λογικό. Ωστόσο, πάλι είναι εκεί και ξανά τα ίδια και τα ίδια, καταλήγοντας στον ίδιο παρανoμαστή -one more time- δηλαδή στο πουθενά. Και ξανά τα ίδια και πάλι τα ίδια. Μόλις του δώσεις προσοχή βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και αρχίζει πάλι να χάνεται. Και μπορεί να προσπαθείς να καταλάβεις, τι έχει συμβεί -όμως δεν έχει γίνει τίποτα. Απλα δεν θέλει τίποτα και ενδεχομένως εγωιστικά και μόνο να θέλει να διατηρεί μία κατάσταση. Και εκεί ξεκινάει το αδιέξοδο όταν πλέον «έπαιξε» η ίδια ιστορία ξανά και ξανά. Να δώσω και μερικά παραδείγματα τέτοιας συμπεριφοράς:

Αν θέλεις να της κάνεις καλή εντύπωση αυτά τα πράγματα μην τα πεις ποτέ

1. Απαντάει σε stories ή σου στέλνει μηνύματα που μόλις απαντήσεις δεν θα συνεχίσει τη συζήτηση.
2. Μπορεί εσύ να έχεις προχωρήσει παρακάτω, αλλά θα βρει τον τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του χωρίς να θέλει κάτι.
3. Είναι σαν να παίζει παιχνίδια, αφού δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για όσα σκέφτεται, αλλά και για την συμπεριφορά του.

 

 

Τι μπορείς να κάνεις;

Τίποτα! Το απόλυτο τίποτα, δεν είναι δικό σου θέμα όταν συναντήσεις στη ζωή σου έναν τέτοιο άνθρωπο, αλλά δικό του. Δεν μπορείς εσύ να φτιάξεις τον κόσμο, οπότε μόλις αντιληφθεί μία γυναίκα τέτοια δείγματα, πρέπει να φεύγει. Και αυτό γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρα αυτή η αλληλεπίδραση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να «υποφέρεις». Καμία σημασία μα καμία σημασία, δεν πρέπει να δίνει καμία γυναίκα.

Θα πρέπει να πας παρακάτω, δεν έχει κανένα νόημα να μείνεις με έναν τέτοιο άνθρωπο αφού μόνο ταλαιπωρία προσφέρει. Δες τι άλλο θες να κάνεις και υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι πιο νορμάλ που μπορείς να γνωρίσεις. Μην μένεις στα ίδια, πάμε παρακάτω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved