Τρεις φορές που ευχήθηκα να με έσωζε από τα δύσκολα ένας αληθινός κασκαντέρ!
Ryan Gosling, θα ‘έπρεπε να ήσουν εδώ που σε χρειάζομαι.
 

Ας ξεκινήσουμε με ένα σύντομο κουίζ: Αλήθεια, εσύ πόσες φορές έχει τύχει να θέλεις όσο τίποτα άλλο «να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί»; Εάν η απάντηση είναι «πολλές φορές, περισσότερες από όσες θα ήθελες», τότε συνέχισε να διαβάζεις. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε πολύ λίγο θα συνειδητοποιήσεις ότι πάντα… υπάρχουν και χειρότερα. Και ότι δεν είσαι μόνος, υπάρχουν και άλλοι.

Το ερώτημα, ωστόσο, δεν είναι μόνο σε πόσες δύσκολες καταστάσεις έχει τύχει να είσαι πρωταγωνιστής, αλλά και πόσο εύκολο είναι να «σωθείς» από αυτές. Και εδώ είναι που κάνει την εμφάνισή του (ή, μάλλον, θα έπρεπε, αλλά η ζωή τελικά δεν είναι ταινία) ένας κασκαντέρ της αληθινής ζωής, ο οποίος δέχεται τα «πυρά» οποιασδήποτε άβολης σκηνής της ζωής μας. Όπως ακριβώς, δηλαδή, κάνει ο Ryan Gosling στην ταινία του David Leitch «Ο Κασκαντέρ».

Και μπορεί στην ταινία, η δουλειά του κασκαντέρ να είναι να τον ανατινάζουν, να τον πυροβολούν, να τον χτυπάνε με αυτοκίνητα και ό,τι άλλο «ακατόρθωτο» μπορεί να φανταστεί ο νους, όμως εγώ δεν θα τον κουράσω τόσο. Βλέπεις, οι δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζω συχνά πυκνά δεν είναι και τόσο… δύσκολες! Και εάν δεν πιστεύεις εμένα, μπορείς να αρχίσεις να πιστεύεις τη θεά τύχη (ή ατυχία, όπως το δεις), η οποία αρκετές φορές με άφησε στο έλεος των συγκυριών, ενώ εγώ το μόνο που ευχόμουν ήταν να με έσωζε ένας αληθινός κασκαντέρ. Όπως…

#1 Όταν ο διευθυντής μου με έπιασε στα πράσα να χαζεύω

Να σου πω κάτι; Τόσες ώρες σε ένα γραφείο, βάλε και την κίνηση που έχουμε φάει στον δρόμο, άνθρωπος είμαι και εγώ, θέλω να ξεφύγω λίγο. Το δικαιούμαι, δεν το δικαιούμαι; Ναι, αυτό σκέφτηκα και είπα να πω καμιά κουβέντα με το φιλαράκι δίπλα μου. Leverkusen, Ευρωλίγκα, τόσα έχουμε να σχολιάσουμε. Έλα, όμως, που ο διευθυντής μου με είδε να σκουντάω το work buddy μου και δεν έχω αρκετά λόγια να σχολιάσω το πόσο δολοφονικό ήταν το ύφος του. Ryan, κασκαντέρ μου, έλα πάρε με από εδώ!

#2 Όταν έφαγα «άκυρο» από την πρώην μου 

Είναι Σάββατο, άρα η διάθεση είναι στα ύψη. Περπατάω χαλαρός στον δρόμο, το ίδιο και ένας τύπος δίπλα μου. Είπαμε, Σάββατο. Εκεί που περπατάω, βλέπω μια γνώριμη φυσιογνωμία να έρχεται προς το μέρος μου. Αθήνα των 5 εκατομμυρίων ανθρώπων σού λέει κι εγώ έπεσα πάνω στην πρώην μου. Όσο πλησιάζει, βλέπω ότι ανοίγει τα χέρια της για αγκαλιά. «Βρε λες;», σκέφτομαι. Κάτσε να χαμογελάσω και να ανοίξω κι εγώ τα χέρια μου. Νόμιζες ότι ήθελε να με αγκαλιάσει; Κι εγώ. Αγκάλιασε τον τύπο δίπλα μου, όμως. Plot twist, που βλέπουμε και στις ταινίες. Να μην στα πολυλογώ, δεν ήθελα να την αγκαλιάσω, διατάσεις έκανα καθώς περπάταγα κι εγώ. Ναι, ετοιμάζομαι να είμαι fit για να δω τον «Κασκαντέρ» ή έτσι λέω στον εαυτό μου, τουλάχιστον.

#3 Όταν «έφαγα» τούμπα μπροστά σε δυο κοπέλες

Γενικά, μάλλον κάτι παίζει με το περπάτημα στον δρόμο. Περπατάω ωραίος και αμέριμνος στον δρόμο και, εκεί που περπατάω, βλέπω δυο κοπέλες να μου χαμογελάνε. «Ώπα», σκέφτομαι και αρχίζω να περπατάω πιο «αεράτος». Όλα ωραία μέχρι που… μπουμ, μάντεψε ποιος σκόνταψε και έπεσε κάτω. Σωστά μάντεψες. Και μάντεψε με ποιον γελούσαν οι κοπέλες. Πάλι σωστά μάντεψες…

 

@ratpackgr Οι 3 φορές που ευχήθηκα να με έσωζε από τα δύσκολα ένας αληθινός κασκαντέρ! #ratpackgr #κασκαντέρ #tiktokgr #tiktokgreece #fypgr #fypgreece ♬ original sound - ratpackgr

 

Ryan Gosling, θα ‘έπρεπε να ήσουν εδώ που σε χρειάζομαι. Θα μου πεις, είσαι «Ο Κασκαντέρ», θα έχεις και πιο σοβαρές αποστολές, όπως το να σώσεις κανέναν άνθρωπο που όντως κινδυνεύει η ζωή του. Εμένα εδώ απλά κινδύνευσε τρεις φορές η υπόληψή μου, σιγά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved